Haber Detayı
23 Mayıs 2017 - Salı 09:46 Bu haber 5656 kez okundu
 
Şampiyon İlçe Milli Eğitim Oldu
BEYŞEHİR - Beyşehir Kaymakamlığı tarafından, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvasında Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Takımı şampiyon oldu.
Spor Haberi
Şampiyon İlçe Milli Eğitim Oldu

BEYŞEHİR - Beyşehir Kaymakamlığı tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile Beyşehir Gençlik Merkezi Spor Tesisleri’ndeki sentetik halı sahada düzenlenen Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvasında Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Takımı bu yıl da şampiyon oldu.

      15 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında oynanan turnuvalarda 7 maç yapan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Takımı oynadığı karşılaşmaların yedisini de alarak namağlup olarak şampiyon oldu. Turnuvada Beyşehir Halk Bankası ikinci, Beyşehir Tapu Müdürlüğü 3. oldu.

       Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Takımı şampiyonluk kupasını 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı töreninde Seydişehir Kaymakamı ve Beyşehir Kaymakam Vekili Aydın Erdoğan’dan aldı.

     Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk; elde edilen başarıdan dolayı takım yöneticilerini ve oyuncularını tebrik etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Şampiyon, İlçe, Milli, Eğitim, Oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı