Haber Detayı
06 Eylül 2021 - Pazartesi 11:41 Bu haber 5405 kez okundu
 
Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir'den sürpriz ziyaret!
BEYŞEHİR - Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı, Prof.Dr. İsmail Demir Seydişehir ve Beyşehir'e gelerek incelemelerde bulundu.
Ekonomi Haberi
Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir'den sürpriz ziyaret!

BEYŞEHİR - Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı, Prof.Dr. İsmail Demir Seydişehir ve Beyşehir'e gelerek incelemelerde bulundu.

Bir dizi ziyaret için MÜSİAD Seydibey Şubesi'nin misafiri olarak Beyşehir ve Seydişehir ilçelerine ziyaret yapan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, önemli müjdeler verdi.

İlk olarak Seydişehir'i ziyaret eden Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, sektörün güçlü temsilcilerinden SSG Aliminyum'da incelemelerde bulundu.

Prof. Demir, Beyşehir'de de Huğlu Av Kooperatifi, Ermox Silah Fabrikası'nı gezdi. Firma temsilcilerinden yerinde bilgiler alan Demir'in uzun uzun notlar alması dikkat çekti.

Bölgenin potansiyelinin farkında olduklarını ifade eden Demir, Seydişehir'de ve Beyşehir'de firmalarla ilgili geniş bir brifing aldı.

2 gün süren gezi sonrasında firma temsilcileriyle bir araya gelen Demir, Ekim ayı içinde bölgeye teknik bir heyet göndererek bölgenin potansiyeliyle ilgili bir yol haritası çıkarılacağının müjdesini verdi.

Bölgeye yoğun programına rağmen gelerek kendilerini dinleyen Demir'e minnettar olduğunu ifade eden MÜSİAD Seydibey Şube Başkanı Yasir Dumlupınar, firma temsilcilerine de yaptıkları çalışmalar için ayrı ayrı teşekkür etti.

Dumlupınar: "2 gün süren iş ve gezi programlarımızda başkanımıza , Türkiye’nin en uzun mağarası Tınaztepe ‘yi ; bölgemizin yeni yüzakı olacak Seydi Şifa ve Küpedağı Termal tesislerini , Türkiye ‘nin en güzel ahşap mimarisine sahip Eşrefoğlu Camimizi tanıtmayı ihmal etmedik" dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Savunma, Sanayi, Başkanı, İsmail, Demir'den, sürpriz, ziyaret!,
Yorumlar
Haber Yazılımı