Haber Detayı
11 Nisan 2018 - Çarşamba 18:33 Bu haber 6964 kez okundu
 
Şehitleri İçin Fidan Dikildi
HÜYÜK - Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen kahraman askerlerin ismi, şehitler için oluşturulan hatıra ormanında yaşatılacak.
Yaşam Haberi
Şehitleri İçin Fidan Dikildi

HÜYÜK - KYK Beyşehir Yurt Müdürü Mustafa Songül, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hüyük ilçesine bağlı İmrenler Mahallesi'nde Afrin şehitlerinin isimlerinin hatıra ormanında yaşatılacağını söyledi.

Songül, "1000 fidan 1000 can" sloganıyla İmrenler Mahallesi'nde oluşturdukları hatıra ormanında KYK yurdunda kalan öğrencilerin de desteğiyle bin fidanı toprakla buluşturduklarını belirtti.

Ülkenin bekası için Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Mehmetçik ile emniyet mensuplarının vatan ve bayrakları için canlarını seve seve verdiğini vurgulayan Songül, şöyle konuştu: "Onların haklarını asla ödeyemeyiz. Şehitler anısına toprakla buluşturduğumuz buradaki fidanlara şehitlerimiz için hazırladığımız isimlikleri tek tek takılmış olup, ebedi gönlümüzde ve benliğimizde yaşatılması sağlanmıştır. Aynı zamanda geleceğimiz gençliğimize bu vatanın nasıl elde edildiği ve korunduğu konusunda hem düşünmeye hem de önemini ve bilincini kavramalarına yardımcı olacağına inancımız tamdır. Bu duygularla şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum."

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Şehitleri, İçin, Fidan, Dikildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı