Haber Detayı
03 Eylül 2015 - Perşembe 11:46 Bu haber 5835 kez okundu
 
Sokakları İlk Kez Asfalt Gördü
BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in dış mahallerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.
Güncel Haberi
Sokakları İlk Kez Asfalt Gördü

BEYŞEHİR - Beyşehir’e bağlı Esence Mahallesi’ni “yerinde yönetim, yerinde hizmet” kapsamında ziyaret eden Özaltun, yerleşim merkezinde Belediye tarafından yürütülen ve yaz mevsiminin son günleri ile birlikte hız kazanan yolların asfaltlanması çalışmalarını yerinde inceledi.
         Bazı sokaklarda vatandaşlarla bir araya gelen sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Özaltun, yolların asfaltlanmasının yanı sıra bölgeye yeni oyun gruplarının da geleceği müjdesini verdi.
         Esence Mahallesi sakinlerinden Mehmet Lök, Belediyenin çalışmalarından çok memnun olduklarını dile getirerek, “20 yıldır sokağımız ilk defa asfalt görüyor. Bu dönemde kanalizasyonumuz da dahil her türlü hizmete kavuştuk. Başkanım sizlerden Allah razı olsun.”diye konuştu.
         Özaltun, yollarla ilgili yürütülen çalışmaları yerinde görürken, birim amirlerine de çeşitli konularda talimatlar verdi.
         Belediye Başkanı Özaltun, Esence Mahallesi’nde, Cuma namazı sonrası düzenlenen hacı adaylarını uğurlama programına da katıldı. Yapılan duaların ardından Başkan Özaltun ve mahalle sakinleri, kutsal topraklara gidecek hacı adaylarını uğurladı.
        Belediye Başkanı Özaltun’un mahalle ziyaretine Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ile bazı birim amirleri de katıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, İlçe, Belediye, Başkanı, Murat, Özaltun, Beyşehir’in, dış,
Yorumlar
Haber Yazılımı