Haber Detayı
26 Haziran 2014 - Perşembe 12:36 Bu haber 5637 kez okundu
 
Taşdelen'e Veda
BEYŞEHİR-Beyşehir'de uzun yıllar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra görevinden ayrılan Hasan Taşdelen için veda yemeği verildi.
Eğitim-Kültür Haberi
Taşdelen'e Veda

        BEYŞEHİR-Taşdelen için göl kıyısındaki bir restoranda ilçe protokolünün de katıldığı bir veda yemeği verildi. Yemeğe Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa ÖzdemirBeyşehirBelediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Sefa Mercan, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve eğitim camiası mensupları katıldı.
         Kaymakam Başıbüyük yaptığı konuşmada, Taşdelen'e Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde eğitim camiasına verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Konuşmaların sonrasında Kaymakam Başıbüyük, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özdemir ve Belediye Başkanı ÖzaltunTaşdelen'e günün anısına çeşitli hediyeler verdi.
        Öte yandan, Taşdelen'in ayrılmasının ardından Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Musa Konuk'un da yeni görevine başladığı öğrenildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİRBeyşehirde, uzun, yıllar, İlçe, Milli, Eğitim, Müdürlüğü, görevinde, bul
Yorumlar
Haber Yazılımı