Haber Detayı
31 Ağustos 2015 - Pazartesi 10:24 Bu haber 8958 kez okundu
 
Tekvando'da Kuşak Terfi Heyacanı
Beyşehir - Beyşehir Belediyespor Taekwondo Spor Okulu’nda kuşak terfi sınavı yapıldı. 50 sporcunun katıldığı sınavda sporcular bir üst kuşağa geçmek için ter döktü.
Spor Haberi
Tekvando'da Kuşak Terfi Heyacanı

BEYŞEHİR - 5 yaş ve üzeri olan sporcuların aileleri bu heyecanlı günde çocuklarını yalnız bırakmadı ve Beyşehir Takwondo Spor Okuluna gelerek sporculara destek oldu. Yapılan sınavı izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan sporcuları, antrenörü Nafiz Çakır gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.
      Çakır yaptığı açıklamada; “Türkiye Taekwondo Federasyonunun düzenlediği kuşak sınavı her 4 ayda bir yapılıyor” dedi.
       Çakır açıklamasında, önümüzdeki günlerde genç milli takım seçmelerinin yapılacağını da bildirdi. Seçme müsabakalarına Beyşehirli sporcuların da katılacağını belirten Çakır, “Konya’da Salı günü genç sporcularımızın milli takım seçme müsabakaları olacak. Bu seçmelere değişik kilolardan Fatma Keleş, Furkan Çakır, Mustafa Heybet ve Osman Demiş de katılacak. Başarılı olmaları halinde sporcularımız milli takıma çağrılma hakkı elde edecek. Beyşehirli milli sporcumuz Zeliha Ağrıs ise Türkiye şampiyonu olduğu için milli takıma direk olarak katılacak.

Sporcularımız kısmet olursa 26 Eylül’de Rusya’da yapılacak şampiyonada ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beyşehir, , Beyşehir, Belediyespor, Taekwondo, Spor, Okulu’nda, kuşak, terfi,
Yorumlar
Haber Yazılımı