Haber Detayı
10 Nisan 2019 - Çarşamba 12:21 Bu haber 4883 kez okundu
 
Türk Polisi 174 Yaşında
BEYŞEHİR - Türk Polis Teşkilatı'nın 174.kuruluş yıldönümü Beyşehir ilçesinde kutlandı.
Güncel Haberi
Türk Polisi 174 Yaşında

BEYŞEHİR - Türk Polis Teşkilatı'nın 174.kuruluş yıldönümü Beyşehir ilçesinde kutlandı.

İlçe Emniyet Müdürü Emniyet Amiri Salih Erdem'in Kaymakamlık makamını ziyaret etmesinin ardından Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı'na sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından buradaki tören sona erdi.

İlçe protokolü, daha sonra şehitlik ziyareti gerçekleştirirken, İlçe Emniyet Müdürü Erdem, Beyşehir Belediyesi Beyazpark çay bahçesinde tebrikleri kabul etti.


Günün anlam ve önemine ilişkin Kaymakam Özdemir ve Emniyet Müdürü Erdem birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından şiir, kompozisyon ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri takdim edildi.


Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi tarafından düzenlenen Hareketli ve sabit hedef atışlarında dereceye giren Emniyet personeline kooperatif tarafından birer av tüfeği hediye edilirken; emniyet teşkilatına destek veren kamu ve özel kuruluşlar plaketle onurlandırılırken, başarılı emniyet  personeline takdir belgesi verildi.

Törene, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı M.Arif Turfand, İlçe Emniyet Müdürü Salih Erdem, daire amirleri, polis teşkilatı mensupları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile gaziler katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Türk, Polisi, 174, Yaşında,
Yorumlar
Haber Yazılımı