Haber Detayı
03 Mayıs 2019 - Cuma 09:52 Bu haber 7152 kez okundu
 
Uğur İbrahim Altay açıkladı, destek çığ gibi büyüdü
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay 11 ayın sultanı mübarek ramazan ayı öncesi flaş açıklamalarda bulundu.
Güncel Haberi
Uğur İbrahim Altay açıkladı, destek çığ gibi büyüdü

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay 11 ayın sultanı mübarek ramazan ayı öncesi flaş açıklamalarda bulundu. Altay, bu yıl Rahmet Akşamları etkinlikleri ile mahalle iftar programlarını yapılmayacağını belirterek ''Bu enerjimizi sosyal yardımlaşmaya ayıracağız. Ramazanda hemşehrilerimin sofralarına çat-kapı misafir olmayı planlıyorum'' dedi. Başkan Altay'ın açıklamalarına destek bir anda çığ gibi büyüdü.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ramazan ayı öncesi flaş açıklamalarda bulundu. Altay, bu yıl Rahmet Akşamları etkinlikleri ile mahalle iftar programları yapılmayacağını açıkladı.

Dernek, vakıf, kurum ve özel iftar davetlerine katılamayacağını ifade eden Başkan Altay, vatandaşların sofralarına çat-kapı misafir olmayı planladığını kaydetti. Altay, ramazan öncesi vatandaşlardan israf edilmemesi ve yetimler, öksüzler ve yoksullların gözetilmesini istedi. 

Başkan Altay'ın bu açıklamalarına vatandaşlar da yorumlarıyla destek verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Uğur, İbrahim, Altay, açıkladı,, destek, çığ, gibi, büyüdü,
Yorumlar
Haber Yazılımı