Haber Detayı
27 Şubat 2019 - Çarşamba 15:19 Bu haber 5904 kez okundu
 
Üzeyir Yaşar, STK Temsilcileriyle Buluştu
BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Siyaset Haberi
Üzeyir Yaşar, STK Temsilcileriyle Buluştu

BEYŞEHİR - Akşam saatlerinde dış mahalleleri ziyaret ederek mahalle sakinleriyle biraraya gelen Belediye Başkan adayı Yaşar, gündüz saatlerinde ise ilçe merkezinde esnaf, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarına yönelik gezilerini sürdürüyor.

Yaşar, kendisine eşlik eden partililer ve bazı belediye meclis üyesi adayları ile birlikte ilçe merkezinde faaliyet gösteren oda, dernek ve kooperatifleri ziyaret ederek yöneticileriyle biraraya geldi.  

Yaşar, sırasıyla Beyşehir Ziraat Odası, Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi,  Beyşehir Taşıyıcılar Kooperatifi,  Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği, Beyşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası, Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi, Beyşehir Birliği, Göl, Çevre ve Doğa Koruma Derneği, ile Beyşehir Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yeni dönem için birlik ve beraberlik vurgusu yapan Yaşar, yaptığı değerlendirmelerde, “Beyşehir, sivil toplum kuruluşları yönünden oldukça zengin potansiyeli olan bir ilçemiz. Bundan iftihar ediyoruz, özellikle faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımızın ilçemiz menfaatleri doğrultusunda aktif bir çalışma içerisinde olmasını da çok önemsiyor ve takdirle karşılıyoruz.İnşallah, göreve geldiğimiz takdirde yine sivil toplum kuruluşlarımızla uyum içerisinde, birlik beraberlik çerçevesinde Beyşehir’in yarar ve menfaatlerine yönelik olarak örnek bir çalışma sergileyeceğimizi düşünüyorum. İlçemize hizmet ederken toplumun her kesiminin görüş ve düşüncesini dikkate alırken, sivil toplum kuruluşlarımızla da sürekli istişare halinde olarak ilçemiz adına ne yapılıyorsa, ne yapılacaksa bir güç birliği içerisinde hep birlikte mesai yürüteceğiz. Sivil toplumsuz bir hizmet anlayışını artık günümüz dünyasında düşünmek sözkonusu bile olamaz. Beyşehir’in yeni dönemde vizyonunun belirlenmesinde sivil toplum kuruluşlarımızdan çok istifade edeceğiz. Artık ayrışmanın olmadığı, birlik beraberlik içerisinde bir yönetim anlayışını inşallah yeni dönemde sizlerin gayret ve desteğiyle de ilçemizde hep beraber tesis edeceğiz. Bunun sözünü ve garantisini şimdiden sizlere veriyorum.”sözlerine yer verdi.

Yaşar’ın Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi ziyaretinde ise Beyşehir Gölü’yle ilgili sorunlar ele alındı. Balıkçıların talep ve sıkıntılarını dinleyen Yaşar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un son ziyaretinde Beyşehir Gölü’nün kirlilikten kurtarılacağını yönelik müjdeyi vermesinin ardından başlatılacak çalışmaların aynı zamanda gölden geçimini balıkçılıkla temin eden camianın da beklentilerine çözüm olacağını, balıkçılığın gölde artan balık popülasyonu sayesinde daha da gelişip canlanacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Üzeyir, Yaşar,, STK, Temsilcileriyle, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı