Haber Detayı
17 Ocak 2022 - Pazartesi 10:41 Bu haber 4863 kez okundu
 
Üzümlüspor-Hadimspor Maçı 'Hakem' Engeli
BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme A Grubu'nda Beyşehir'de yapılması planlanan Üzümlüspor-Hadimspor müsabakası saha şartlarını gerekçe gösteren hakem engeline takıldı.
Spor Haberi
Üzümlüspor-Hadimspor Maçı 'Hakem' Engeli

BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme A Grubu'nda Beyşehir'de yapılması planlanan Üzümlüspor-Hadimspor müsabakası saha şartlarını gerekçe gösteren hakem engeline takıldı.

Bugün saat 13.00'te oynanması gereken karşılaşma öncesi 75'inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu'ndaki karla kaplı zemini Beyşehir Belediyesi, seferber ettiği iş makinesi gücüyle temizleyip futbol oynamaya elverişli hale getirdi.

Ancak, müsabaka için sahaya çıkan hakem triosu, zemini inceledikten sonra futbol oynamaya elverişli olmadığı kanaatine vararak karşılaşmayı iptal etti.

İlk devrenin son maçında Hadimspor'u ağırlayacak olan Üzümlüspor'da hakem triosunun verdiği karar tepkiyle karşılandı.

HAKEM TRİOSUNA TEPKİ, BEYŞEHİR BELEDİYESİ'NE VE GÖREVLİLERE TEŞEKKÜR

Alınan kararı sosyal medyadan duyuran Üzümlüspor Kulübü Başkanı Ali Ece, sahanın Beyşehir Belediyesi tarafından futbol oynamaya elverişli hale getirilmesine rağmen hakem triosu tarafından alınan mevcut kararı anlamakta güçlük çektiklerine dikkati çekerek, şu ifadelere yer verdi:

"Bugün saat 13:00’da oynanması planlanan Hadimspor karşılaşması, hakemin raporu doğrultusunda iptal edilmiştir.

Bu süreçte sahanın uygun hale gelebilmesi için tüm imkanlarını seferber eden Beyşehir Belediye Başkanımız Sayın Adil Bayındır Beyefendiye ve emeği geçen tüm personele kulübüm adına teşekkür ederim."

TARAFTARLARDA DA HAYAL KIRIKLIĞI...

Öte yandan, karşılaşma öncesi 75'inci Yıl Cumhuriyet Stadı'nı doldurarak müsabakayı izlemek isteyen Üzümlüsporlu taraftarlar da karşılaşmanın iptal kararı karşısında şaşkınlık yaşadı.

Bazı taraftarlar, daha önceki yıllarda aynı sahada daha uygunsuz bir zeminde oynanan bir karşılaşmanın fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak, kıyaslamada bulundu ve alınan karara eleştiriler getirdi.

Hakem triosu tarafından ertelenen bu karşılaşmanın ne zaman oynanacağına ilişkin kararı, hafta içi toplanacak olan Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Futbol Tertip Komitesi verecek.

Bu arada, Beyşehir Belediyespor'un fikstür gereği maç yapmadan geçirdiği haftada A Grubu'nda bugün oynanan diğer karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Seydişehir Gücü 0-Hüyük Belediyesi Gençlikspor 1, Alibeyhüyüğü 5-İ.Çumra Belediyesi 2.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Üzümlüspor-Hadimspor, Maçı, 'Hakem', Engeli,
Yorumlar
Haber Yazılımı