Haber Detayı
16 Mart 2019 - Cumartesi 16:37 Bu haber 5643 kez okundu
 
Yaşar; Beyşehir’de Şeffaf Belediyecilik Dönemi Başlıyor
BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, “Beyşehir’de, belediyecilikte daha şeffaf bir dönemi hep birlikte yaşayacağız” dedi.
Siyaset Haberi
Yaşar; Beyşehir’de Şeffaf Belediyecilik Dönemi Başlıyor

BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, “Beyşehir’de, belediyecilikte daha şeffaf bir dönemi hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Yaşar, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Ağılönü Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi.

Kendisine eşlik eden partililerle birlikte mahalle sakinleriyle buluşan Yaşar, burada yaptığı konuşmada, seçilmesi halinde yeni dönemde hayata geçireceği seçim beyannamesinde yer alan proje ve hizmetleri anlattı.

Gönül belediyeciliği ile birlikte yeni bir hizmet döneminin Beyşehir’de başlayacağını konuşmasında vurgulayan Yaşar, “Yeni dönemde, inşallah imar planından ihalesine kadar, meclis görüşmelerinden kararlarına kadar hepsi canlı yayında, halkın gözü önünde Beyşehir’in, memleketimin insanının istediği gibi gerçekleşecek inşallah. Bu kadar şeffaf bir dönemi hep birlikte yaşayacağız” diye konuştu.
Yeni  bir vizyonla, yeni bir Beyşehir’i inşa etmek için yola çıktıklarını anlatan Yaşar, “Sosyal donatıların ve yeşil alanların daha çok olduğu, gençlerimizi gerek sosyal, gerekse sportif alanlarda daha çok görebileceğimiz, turizm kenti ve marka şehir bir Beyşehir’i oluşturmak yeni dönemde en büyük hedeflerimiz arasında yer alıyor” dedi. 


Konya’nın en genç belediye başkan adayı olarak enerji dolu olduğunu, bir vizyon ve hedeflerinin olduğunu vurgulayan Yaşar, mücadeleci bir kişiliğe sahip olduğunu da belirterek,  “Çıktığımız bu yolculukta sizlerin dua ve desteğinizi almaya geldik. İnşallah 67 mahallemize olduğu gibi Ağılönü mahallemize de hizmet etmeye geldik. Teşkilat mensubu olmamdan olayı mahallelerimizin sorunlarını yakından bilen ve bu problemlerin nasıl çözülebileceğini  de bilen genç bir kardeşinizim. Beyşehir’in tüm ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Yeni dönemde inşallah hem Beyşehir’imizin, hem Ağılönümüzün sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. İhtiyaçları hep birlikte karşılayacağız. Hep birlikte hizmet edeceğiz. Hep birlikte diyorum çünkü artık gönül belediyeciliği dönemi Beyşehir’de de başladı. Gönül belediyeciliğinde Ağılönünülüler belediye başkanını artık çok daha fazla görecek. Ağılönü’yü hep birlikte istişare ederek yöneteceğiz. Beyşehir’i de Beyşehirliler’le birlikte yöneteceğiz. Halkıyla sürekli istişare eden bir belediyecilik anlayışını inşallah yeni dönemde hep birlikte oluşturacağız. Günün 24 saati ulaşılabilen bir belediye başkanını yeni dönemde inşallah göreceksiniz. Belediyede makam odamın kapısına geldiğinizde kapıda bekleme olmayacak, benimle görüşmek istiyorsanız randevu problemi olmadan görüşebileceksiniz” şeklinde konuştu.


Yaşar, hazırladıkları seçim beyannamesini vatandaşlara dağıtmaya başladıklarını da belirtirken, beyannamenin hazırlanırken her bir detayının birebir incelendiğini, hep bir detayının istişare yapılarak oluşturulduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti: “Biz seçim beyannamemizde ne söz verdiysek, 5 yıl içinde Allah’ın izniyle  hayata geçireceğiz. Çünkü biz sözümüzün arkasındayız. Tabi yeni büyükşehir belediyesi yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte  hizmet alanları değişti. Yeni dönemde sadece Beyşehir Belediyesi’nin değil, Büyükşehir Belediyemiz ve iktidarımızın da birçok hizmet ve yatırımı inşallah ilçemizle buluşacak. Ağılönü bizleri hiçbir zaman utandırmadı, utandırmaz.  Ağılönü bize her zaman destek verdi, sahip çıktı.  Biz Ağılönü’ye eksik bir şey yapıldıysa  bunu  tamamlamak boynumuzun borcudur.  Ağılönü’nde birinin gönlü kırıldıysa  bunu tamir etmek yine benim boynumun borcudur.  O konuda hiç tereddütünüz olmasın.  Yeni dönemde bambaşka bir Beyşehir, bambaşka bir vizyon ve anlayışı ilçemizde göreceksiniz.” 

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Yaşar;, Beyşehir’de, Şeffaf, Belediyecilik, Dönemi, Başlıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı