Haber Detayı
24 Haziran 2014 - Salı 13:02 Bu haber 4818 kez okundu
 
Yaz Futbol Okulu Açıldı
BEYŞEHİR-Beytepe Mahallesi'nde yeni hizmete giren sentetik çim sahada Beyşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde yaz futbol okulu açıldı.
Spor Haberi
Yaz Futbol Okulu Açıldı

        BEYŞEHİR-Açılış nedeniyle sahada düzenlenen törene, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, sporcular ve vatandaşlar katıldı.
        Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı konuşmada, okullarını başarılı bir şekilde tamamlayan öğrencilerin güzel olan her şeyi hakettiğini belirterek, "Dolayısıyla onların tatillerini en iyi şekilde değerlendirebilmesi için yaz futbol okulunu açtık. Öncelikli hedefimiz futbol; önümüzdeki günlerde ise futbola yüzme ve tekvando branşını da dahil edeceğiz" dedi.
         Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır da yaz futbol okulunun açıldığı sentetik çim sahanın 350 bin liraya mal olduğunu belirterek, bu tür tesislerin yapımının süreceğini söyledi. Beyşehir'e kazandırılacak Gençlik Merkezi'nin ihalesinin de yenilendiğini müjdeleyen Bayındır, yapımının ise 10 ay içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.
         Beyşehir'de yaz dönemi ile birlikte İlçe Müdürlüğü olarak spor salonunda basketbol, güreş, badminton ve tekvando gibi kurslar açtıklarını belirten Bayındır, Belediye'nin de desteğiyle ilçede yaşayan gençleri internet ortamından alıp sportif faaliyetlere yönlendirmek istediklerini söyledi.
         Konuşmaların ardından yaz futbol okuluna başlayan öğrenciler ile ilçe protokolü arasında oluşturulan iki karma takım arasında bir gösteri müsabakası oynandı.
         Karşılaşma sonrasında öğrencilere baklava ve dondurma ikram edildi

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİRBeytepe, Mahallesinde, yeni, hizmete, giren, sentetik, çim, sahada, Beyş
Yorumlar
Haber Yazılımı