Haber Detayı
30 Nisan 2021 - Cuma 16:09 Bu haber 5023 kez okundu
 
Yemyeşil Bir Beyşehir” İçin Çalışmalar Sürdürülüyor
beyşehir - Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Yemyeşil bir Beyşehir için yaptıkları çalışmalar kapsamında şehirdeki yeşil alanlarda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Yaşam Haberi
Yemyeşil Bir Beyşehir” İçin Çalışmalar Sürdürülüyor

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Yemyeşil bir Beyşehir için yaptıkları çalışmalar kapsamında şehirdeki yeşil alanlarda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, çalışmalar kapsamında, halkın ortak kullanımına açık tüm alanların temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getiriliyor. Bu kapsamda ekipler yabani otların temizliği ve çim biçme çalışmalarını şehrin dört bir yanında sürdürüyor. Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra bulvar ve caddelerdeki refüj ve yan bantlarda çalışmaları gerçekleştirilen yabani ot temizliğiyle, çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesi sağlanırken, daha estetik bir görünüme de kavuşturuluyor. Ayrıca gerçekleştirilen çim biçme işlemiyle yeşil dokunun korunması ve sağlıklı bir şekilde yetişmesi amaçlanıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen ve alanında uzman teknik personel denetiminde özenle gerçekleştirilen çalışmalarda, gerek halk sağlığı, gerekse çevre düzenlemesi ön planla tutuluyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Yemyeşil, Bir, Beyşehir”, İçin, Çalışmalar, Sürdürülüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı