Beyşehir’de İlköğretim Haftası Törenle Başladı
Törende, Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi Atatürk Anıtı’na sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi.
Programa, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir Başsavcı Vekili Ömer Faruk Demirel, ilçe protokolü üyeleri, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.
Tören sonrası açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiası için hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi:
“Çocuklarımızı bilgi, sevgi ve değerlerle donatarak geleceğe hazırlamak için hep birlikte gayret göstereceğiz. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarı dolu bir yıl diliyorum.”
İlköğretim Haftası etkinliklerinin, hafta boyunca çeşitli okul programlarıyla devam edeceği bildirildi.