Uğur İbrahim Yorgunluktan Sohbet Esnasında Uyuyakalmış

Konya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Uğur İbrahim Altay’ın bizzat koordine ettiği ekiplerle ilk andan Hatay’da ve yardıma koşuyor. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, bugün Başkan Altay’ın bir fotoğrafını paylaştı. Paylaşım binlerce beğeni aldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin hemen ardından ulaştığı Hatay’da arama, kurtarma, yardım, destek ve koordinasyon çalışması yapıyor.

Depremin ilk günü Hatay’a giden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 492 araç ve 1.820 personelden oluşan ekipleri bizzat koordine ediyor.

İtfaiye başta olmak üzere kurtarma ekipleri enkazdan bir can daha kurtarmak için çaba harcarken, Konya’dan gönderilen yardımlar depremzedelere dağıtılıyor, çok sayıda depremzede Konya’ya gönderildi, güvenli yerlere yerleştirildi.

CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI PAYLAŞTI 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, 4 gündür bölgede ekiplerle gece gündüz çalışan Başkan Uğur İbrahim Altay’ın bir fotoğrafını paylaştı. 

Akış paylaşımına, “Her şeyden öte dertli bir kalbi var. Gece gündüz uyumadan dinlenmeden burada çalışıyor. Konuşuyorduk, bir baktım uyumuş.” notunu düştü. 

Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.