Haber Detayı
22 Haziran 2021 - Salı 18:22 Bu haber 14348 kez okundu
 
Beyşehir’de Aşı Seferberliği Başlatıldı
BEYŞEHİR - Beyşehir’de randevu almaya gerek kalmadan İlçe Sağlık müdürlüğü ekipleri tarafından aşı seferberliği başlatıldı.
Sağlık Haberi
Beyşehir’de Aşı Seferberliği Başlatıldı

BEYŞEHİR - Beyşehir’de randevu almaya gerek kalmadan İlçe Sağlık müdürlüğü ekipleri tarafından aşı seferberliği başlatıldı.

Beyşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından, anıt alanına tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınının önüne geçmek için aşı standı kuruldu. Kurulan stantta vatandaşlara bir uzman doktor ve 8 hemşirelik ekiple randevu almadan aşı olma imkânı sunuluyor.

Konya İl sağlığı müdürlüğü ve Beyşehir İlçe Kaymakamlığı iş birliğinde aşı olmak isteyen vatandaşlarımıza böyle bir hizmetten dolayı mutlu olduklarını belirten İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Kendir, kurulan aşı standına davette bulundu.

Kendir açıklamasında, “Bulaşıcı hastalıklarla mücadelemizde en büyük silahımız aşı bizde Beyşehir’deki sağlık kuruluşları olarak gerek hastane olsun gerek ilçe sağlık gerek aile hekimleri etkin bir şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Bugün Salıpazarı olması vesilesiyle daha fazla kişiye ulaşmak adına böyle bir çalışma başlattık. Beyşehir anıt alanına hafta içi 11 ila ikindin 4 arası standımız açık olacak ve yarından itibaren 25 yaş üstü tüm vatandaşlarımız 18 yaş üstü sigortalı vatandaşlarımızı standımıza bekliyoruz. Desteklerinden dolayı Sayın ilçe kaymakamımız Yusuf Özdemir Beye, ilçe belediye başkanımız Sayın Adil Bayındır Beye kurum müdürlerine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.” Dedi

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Aşı, Seferberliği, Başlatıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı