Haber Detayı
22 Haziran 2021 - Salı 13:37 Bu haber 5598 kez okundu
 
Beyşehir'de "Bakkal Amca” Fotoğraf Yarışması
BEYŞEHİR - Son zamanlarda zor günlerden geçen bakkal ve küçük esnaf ile zanaatkarları desteklemek ve yaşatabilmek amacıyla “bakkal amca fotoğraf yarışması” düzenlendi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir'de

BEYŞEHİR - Son zamanlarda zor günlerden geçen bakkal ve küçük esnaf ile zanaatkarları desteklemek ve yaşatabilmek amacıyla “bakkal amca fotoğraf yarışması” düzenlendi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Beyşehir Fotoğraf Kulübü tarafından Takavcı Tarım A.Ş. Pronplenty işbirliği ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen ve bugünden itibaren başladığı duyurulan fotoğraf yarışması 15 Temmuz 2021 tarihine kadar devam edecek.

Yarışma sonunda dereceye girenlere para ödülü verilecek. Birincinin 2 bin 500 liralık para ödülünün sahibi olacağı yarışmada, ikinciye bin lira, üçüncüye 750 lira, dördüncüye ise 250 liralık para ödülü verilecek. Sergilemeye layık görülen fotoğrafların sahiplerine ise 100’er liralık bakkal alışveriş çeki hediye edilecek.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, yarışma ile bakkal esnafı, küçük esnaf ve zanaatkarların yaşatılması hedeflenerek, böylece alışveriş ihtiyaçlarının da bu sektörden karşılanması amaçlanıyor.

Fotoğraf yarışmasına katılımcıların eski bakkallar, mahalle bakkalları, eski bakkal ürünleri, bakkal tabelaları, her türlü küçük esnaf ve zanaatkarların çalışma halleri, Pazar yeri esnafları ve benzeri çalışmaları ile iştirak edebilecekleri belirtildi.

Yarışmaya katılabilmek için son bir yıl içerisinde çekilme şartı bulunan eserlerin Beyşehir Fotoğraf Kulübü’nün sosyal medya hesabında, “bakkal amca fotoğraf yarışması içindir” cümlesi yazılarak paylaşılması gerektiği hatırlatıldı.

Yarışma sonuçlarının ise 21 Temmuz 2021 tarihinde kamuoyu ile paylaşılacağı kaydedildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, "Bakkal, Amca”, Fotoğraf, Yarışması,
Yorumlar
Haber Yazılımı