Haber Detayı
23 Kasım 2018 - Cuma 14:15 Bu haber 6331 kez okundu
 
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, geleceğin teminatı olan çocukların yetişmesi için fedakârca çalışan ve toplum için rol model olan bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik etti.
Eğitim-Kültür Haberi
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tüm öğretmenlerin bu önemli gününü tebrik etti. Başkan Uğur İbrahim Altay, mesajında şunları kaydetti: “İlk emri ‘Oku’ olan bir inancın mensupları olarak öğrendiğimiz her harfte, kurduğumuz her cümle ve okuduğumuz her kitapta en önemli pay sahibi olan öğretmenlerimizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Toplumumuzun her ferdinin fiziki, zihni ve ruhi gelişiminde öğretmenlerimizin emeği çok büyüktür. Milli ve manevi değerlerimizin öğretilmesi, nesilden nesile aktarılması ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetiştirilmesinde öğretmenlerimizin büyük hakkı vardır. İçinde bulunduğumuz iletişim çağında bilgiyle donanmış, milli ve manevi değerlere bağlı, yetenekli, birbirine saygılı, sorumluluk şuuru taşıyan, kâmil insanlar onların sayesinde yetişecektir.

Milletimiz, değerli öğretmenlerimizin gayreti ve bizlerin onlara vereceği desteklerle muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacaktır. Eğitim ve öğretime yapılan her yatırım, insanımızı kendi kendine yeterli hale getirecek ve birçok meselenin çözümünü de kolaylaştıracaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Konyamızın ve ülkemizin her köşesinde büyük bir fedakârlıkla görev yapan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ederek, toplum için rol model olan bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: 24, Kasım, Öğretmenler, Günü, Kutlu, Olsun,
Yorumlar
Haber Yazılımı