Haber Detayı
12 Nisan 2018 - Perşembe 15:19 Bu haber 20237 kez okundu
 
3. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks'da Beyşehir’in Başarısı
Beyşehir Sevinç Kardeşler Spor Kulübü Sporcuları, Antalya’da düzenlenen Alperen Atabay Anısına 3. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasında 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya elde ettiler.
Spor Haberi
3. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks'da Beyşehir’in Başarısı

27 Ülkeden 2453 sporcunun katılımıyla 5-8 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya'da yapılan 3. Uluslararası Türkiye Açık Kickboks Şampiyonasında Beyşehir Sevinç Kardeşler Spor Kulübü Sporcuları gene damgalarını vurarak başarılı sonuçlar elde ettiler. Beyşehir'den 5 sporcumuzun katıldığı şampiyona da 5 madalya kazanarak ilçemizi ilimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Dereceye giren sporcularımız;

63 kg Yıldız erkekler (Point fighting) ALİ DEMİŞ ŞAMPİYON
70 kg Genç Bayanlarda (Light Contact) ŞEYMA İYİEL İKİNCİ
70 kg Genç Bayanlarda (Point fighting) ŞEYMA İYİEL İKİNCİ
57 kg Genç Erkeklerde (Point Fighting) ENES SEVİNÇ ÜÇÜNCÜ
60 kg Yıldız Bayanlarda (Light Contact) İCLAL AKBAK ÜÇÜNCÜ


       Antrenör Ömer Sevinç: "Milli takım seçme kriterlerinden biri olan bu büyük Turnuvada Canla başla mücadele ederek Ülkemize Konya'mıza ve İlçemize Madalyalar kazandıran sporcularımızın her birini ayrı ayrı tebrik eder başarılarının artarak devamını dilerim. Aynı zamanda Türk bayrağımızı zirveye taşıyan sporcumuz Ali Demiş yarı finalde İsrailli rakibini pes ettirerek gurur kaynağımız oldu ve finalde Güney Afrika'lı rakibi yenerek şampiyon oldu. Genç bayanlarda yarışan ve bir önceki Türkiye Şampiyonasında birinci olan sporcumuz Şeyma İyiel ise milli takımda Ayyıldızlı formamızla Dünya şampiyonasında mücadele etmek için önemli puanlar topladı. Bu turnuvanın ardından çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz ve Allah'ın izniyle ilçemize ulusal, uluslararası düzeyde ki Şampiyonalarda Şampiyonlar ve dereceler çıkarmaya devam edeceğiz. Rabbim çalışmalarımızın karşılığını veriyor. Unutmayalım ki "Antrenmanda dökülmeyen her damla ter müsabaka sonunda gözyaşı olarak dökülür" Sporcularımızı tekrar tebrik eder başarılarının artarak devamını dilerim" dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: 3., Uluslararası, Türkiye, Açık, Kick, Boks'da, Beyşehir’in, Başarısı,
Yorumlar
Haber Yazılımı