Haber Detayı
12 Temmuz 2018 - Perşembe 13:17 Bu haber 11077 kez okundu
 
55 Havuz ve Aquapark Konyalı Çocukları Bekliyor
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından “Konya’da Yüzmeyen Çocuk Kalmasın” projesi kapsamında şehir merkezindeki ve ilçelerdeki okullara kurulan 45 portatif havuz ve 10 aquaparkta on binlerce çocuk yüzme öğrenmenin keyfini yaşıyor.
Eğitim-Kültür Haberi
55 Havuz ve Aquapark Konyalı Çocukları Bekliyor

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen “Konya’da Yüzmeyen Çocuk Kalmasın” projesi yoğun ilgi görüyor. 6-14 yaş arası on binlerce çocuğa yüzme öğretmek için yola çıkılan proje kapsamında il merkezinde 20 ve ilçelerde 25 okulun bahçesine 45 portatif yüzme havuzu ile 10 aquapark kuruldu. Çocukların yaş gruplarına göre düzenlenen seanslarda kızlar ve erkekler ayrı havuzlarda yüzme eğitimi almaya başladı.

ON BİNLERCE ÇOCUK GÖNLÜNCE EĞLENİYOR

Kurulan havuzlarda ve aquaparklarda kavurucu yaz sıcaklarında hem serinleyen hem de gönlünce eğlenen çocuklar verilen hizmet dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

KAYITLAR İNTERNETTEN DEVAM EDİYOR

Konya’da Yüzmeyen Çocuk Kalmasın projesinin kayıtları eğitim süresince devam edecek. Veliler Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sayfası olan www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden çocuklarını ücretsiz kolayca kayıt ettirebiliyor. Kayıt esnasında Veli İzin Dilekçe Formu imzalanarak, yüzme kıyafetleri ile birlikte gidilen ilk seansta havuzdaki görevlilere teslim edilmesi gerekiyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: 55, Havuz, ve, Aquapark, Konyalı, Çocukları, Bekliyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı