Haber Detayı
08 Ağustos 2018 - Çarşamba 11:23 Bu haber 12913 kez okundu
 
Ak Parti 70. Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi
BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı 70. danışma meclisi toplantısında gerçekleştirildi.
Siyaset Haberi
Ak Parti 70. Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen 70. Danışma Meclisi toplantısına Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, il Başkan Yardımcımız Ahmet Fatih Özboyacı , İl Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Yaman, İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Teşkilat mensupları katıldı.


        Danışma meclisinin açılış konuşmasını ilçe başkanı Mustafa Şenol yaptı. Şenol konuşmasında; "öncelikle bir seçim çalışması yapıldı. seçim sonucunda çok şükür kuvvetli bir şekilde kazandık. Önümüzde mahalli seçimler var ve çalışmaya devam edeceğiz, hep beraber. Bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonrada Beyşehir'e yapılan yatırımları takip etmeye devam edeceğiz. Biz 16 yıldır iktidardayız ve başarılıyız" dedi.


        Belediye Başkanı Murat Özaltun'da konuşmasında; "Beyşehir'de almış olduğumuz hizmet bayrağını, gecemize gündüzümüze katarak, sevdiklerimizden fedakarlık yaparak hizmet ediyoruz. Ve bu hizmet ettiğimiz noktada da Beyşehirimizde dönemimizde yapmış olduğumuz bütün seçimlerde grafiği yükselterek seçim sonuçlarını elde ettik" dedi. Özaltun konuşmasının devamında Beyşehir'e yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.


        Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı'da konuşmasında iştişarelerin önemine dikkat çekti. Samancı: "sosyal yaşam içersinde, Beyşehir'de, Konya'da ve diğer ilçelerde vatandaşlarla beraber olmaya devam ediyoruz. onlarla da istişareler yapıyoruz, onlarla yapmış olduğumuz istişareler, en güzel istişarelerden birtanesi.  Vatandaş bizlere tavsiyelerde ve telkinlerde bulunurken, aynı zamanda çözüm yollarınıda kendileri bize bizzat iletiyorlar. Onlarla beraber yapılanlar asla bizleri yanıltmıyor. Bizim ilham kaynaklarımızın birisi vatandaşımızın doğrudan doğruya kendisidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın her zaman söylediği gibi biz, asıl gücümüzü milletimizden alıyoruz" dedi.
       Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ak, Parti, 70., Danışma, Meclisi, Toplantısı, Gerçekleştirildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı