Haber Detayı
02 Eylül 2024 - Pazartesi 23:20 Bu haber 23896 kez okundu
 
Ak Parti Beyşehir’den Saha Çalışması
BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı, ilçe başkanı Kahraman Şanal’ın da bizzat katıldığı geniş kapsamlı bir saha çalışması başlattı
Siyaset Haberi
Ak Parti Beyşehir’den Saha Çalışması

BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı, ilçe başkanı Kahraman Şanal’ın da bizzat katıldığı geniş kapsamlı bir saha çalışması başlattı

Teşkilat "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışıyla başlattığı insan odaklı saha çalışmalarını sürdürüyor. İlçe teşkilatı, vatandaşların ihtiyaçlarını, taleplerini ve sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal, saha çalışmalarının ana amacının vatandaşlarla birebir temas kurarak onların beklentilerini dinlemek ve çözüm üretmek olduğunu belirtti. Şanal, “Saha çalışmalarımızda vatandaşlarımızın hayatlarına dokunmak, onların günlük yaşantılarında karşılaştıkları zorlukları dinlemek ve bu sorunlara çözüm bulmak öncelikli hedefimizdir” dedi.

Çalışmalar kapsamında, teşkilat üyeleri haftanın üç günü bir mahalleyi ziyaret ederek, evlerde ve sokaklarda vatandaşlarla buluşuyor. Özellikle yaşlılar, kadınlar ve gençlerle yakından ilgilenen ekipler, onların öneri ve taleplerini raporluyorlar. Vatandaşlardan gelen talepler 7 kişiden oluşan komisyonda değerlendirilerek, çözüm üretilip, talep sahibine geri dönüş sağlıyorlar.

İnsanı merkeze alan bir siyaset anlayışıyla sahadayız ve vatandaşlarımızla iç içe olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her bir vatandaşımızın talebi bizim için değerlidir diyen Ak Parti Beyşehir ilçe başkanı Kahraman Şanal, Bu çalışmaların ilçenin kalkınmasına ve vatandaşların refah seviyesinin artmasına katkı sağlayacağını vurguladı.

Teşkilat üyeleri de  "Vatandaşlarımızın bize her zaman ulaşabilmesi ve sorunlarına anında çözüm bulabilmesi için bu tür çalışmalarımızı düzenli olarak yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandılar.

Geniş zamanlı saha çalışmasında Ak Parti ilçe başkanı Kahraman Şanal’a yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarından da partililer eşlik ediyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ak, Parti, Beyşehir’den, Saha, Çalışması,
Yorumlar
Haber Yazılımı