Haber Detayı
29 Ekim 2022 - Cumartesi 15:05 Bu haber 21989 kez okundu
 
Ak Parti İlçe Başkanı Elkin, 'İlla Ki Çalışıyor, ‘Çalışmıyor’ Diyemem!'
BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, “Beyşehir’in menfaati söz konusu olduğunda gerek şahsım ve ilçe teşkilatımız, gerekse meclis üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Adil Bayındır’a hep desteğimizi verdik.
Siyaset Haberi
Ak Parti İlçe Başkanı Elkin, 'İlla Ki Çalışıyor, ‘Çalışmıyor’ Diyemem!'

BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, “Beyşehir’in menfaati söz konusu olduğunda gerek şahsım ve ilçe teşkilatımız, gerekse meclis üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Adil Bayındır’a hep desteğimizi verdik.

Kendisi de sağolsun konuşmalarında bunu dile getirmiştir. Beyşehir bizim için siyaset üstüdür. Kendi çerçevesince illa ki çalışıyor, ‘çalışmıyor’ diyemem. Bize göre yeterli olup olmadığı noktaları var mıdır, vardır. Ama siyaseten, Beyşehir’in geleceği için bugün bu konuda tartışmanın çok yersiz olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Elkin, AK Parti İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin yönelttiği çeşitli soruları da cevaplandırdı.

“İlçe Teşkilatı olarak mevcut belediye başkanının çalışmalarını nasıl değerlendiriyorsunuz, memnun musunuz, memnun değil misiniz, ilçe halkında çalışmalarının karşılığı bugün için nasıldır?” şeklindeki bir soruya cevap veren Elkin, Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın da geçmiş dönem belediye başkanları gibi Beyşehir’e hizmet noktasında elinden gelen her şeyi yaptığına vurgu yaparak, “Ben kendilerine de buradan teşekkür ediyorum. Geçmiş dönem belediye başkanlarımız da buna dahildir.

“BİZE GÖRE YETERLİ OLUP OLMADIĞI NOKTALARI VAR MIDIR, VARDIR”

Adil Başkanımızla kendi çerçevesince illa ki çalışıyor, ‘çalışmıyor’ diyemem bununla alakalı. Tabi bize göre yeterli olup olmadığı noktaları var mıdır, vardır. Ama siyaseten Beyşehir’in geleceği için bugün bu konuları tartışmanın çok yersiz olduğunu düşünüyorum.

Siyasetin seçim zamanı yapılacağını düşünüyorum. Bize düşen görev şu an bağımsız belediye başkanı da olsa, şahsım ve teşkilatım, meclis üyelerimle birlikte bugüne kadar Beyşehir’in menfaati olan hiçbir konuda biz adımımızı tereddüt etmeden atmadan attık. Ve Beyşehir Belediye Başkanımıza desteğimizi verdik. Kendisi de sağolsun konuşmalarında bunu dile getirmiştir. Beyşehir bizim için siyaset üstüdür ve Beyşehir menfaati söz konusu olduktan sonra biz parti, şahıs, kişi, kimlik ayırt etmeksizin çalışmaya devam ederiz. Dediğim gibi, siyaset seçim zamanı yapılmalı diye düşünüyorum.”

“YEREL SEÇİM SONUÇLARINDAN GEREKLİ DERSLER ÇIKARILDI MI?”

AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin, gazetecilerin, “Parti olarak Beyşehir Belediye Başkanlığı’nı kaybettiniz. Bundan gerekli dersleri çıkardınız mı, verilen mesajlar alındı mı?” sorusuna da cevap verdi.

2019 yerel seçimlerinde bir bağımsız belediye başkanı olarak Adil Bayındır isminin halk tarafından tercih edildiğini belirten Elkin, AK Parti İlçe Başkanlığı’na geldiği günden itibaren, ‘Halkın tercihi bizim başımızın üzerindedir. Halk böyle tercih etmişse, biz buna saygı duyarız. Hep bu sözü söylemişizdir” ifadelerine yer verdi.

“BİZ YEREL SEÇİMLERDE BİZE VERİLEN MESAJI EN İYİ ŞEKİLDE ALDIK”

AK Parti İlçe Teşkilatı olarak hem kendisinin de temsil ettiği kanat olan hükümet kanadıyla hem de belediye başkanı Adil Bayındır’la sürekli istişare ederek çalışmaya devam ettiklerinin altını çizen Elkin, değerlendirmesini şu sözlerle sürdürdü: “İstişaremiz hiç kesilmedi kendisiyle. Tabi biz bundan kendimize düşen payı, bize verilen mesajı en iyi şekilde aldık. Bunu da özellikle söylemek istiyoruz.

“BİZİM HEDEFİMİZ 2023’TEN SONRA 2024’TE DE TEKRAR AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ BEYŞEHİR’E KAZANDIRMAKTIR”

Bizim hedefimiz; 2023 seçimlerinden sonra 2024’te de tekrar AK Parti belediyeciliğini Beyşehir’e kazandırmaktır. Ve bununla alakalı da ciddi şekilde teşkilatım tüm kademeleri, kadın, gençlik kolları başkanlığı ile sürekli sahadayız. Seçimlerle alakalı çalışmalarımız mevcut. Bizim 2024’te AK Parti belediyeciliğini tekrar geri alacağımızdan zerre de bir şüphemiz yoktur.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ak, Parti, İlçe, Başkanı, Elkin,, 'İlla, Ki, Çalışıyor,, ‘Çalışmıyor’, Diyemem!',
Yorumlar
Haber Yazılımı