Haber Detayı
19 Temmuz 2021 - Pazartesi 11:19 Bu haber 5474 kez okundu
 
AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin'den Bayram Mesajı
BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, "Kurban ibadetimizi gerçekleştirirken tedbirlerden uzaklaşmamaya özen gösterelim ve sorumlu davranalım" dedi.
Güncel Haberi
AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin'den Bayram Mesajı

BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, "Kurban ibadetimizi gerçekleştirirken tedbirlerden uzaklaşmamaya özen gösterelim ve sorumlu davranalım" dedi.

Elkin, kurban bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda toplum sağlığını da ilgilendiren önemli uyarılarda bulundu, pandemi sürecinin halen devam ettiğini hatırlattı.

Elkin, mesajında, şu ifadelere yer verdi: "Milli birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, yardımlaşma ve paylaşma değerlerimizi bizlere hatırlatan Kurban Bayramı’na kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

"GÖNÜL BİRLİĞİMİZİN DAİM OLDUĞUNU GÖSTERELİM"

Bayramlarımız; karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, evlerimizin rahmet ve bereketle dolduğu, birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlendiğimiz müstesna günlerdir. Bayram sevincimizi ailemizle, akrabalarımızla paylaştığımız gibi; muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, huzur evindeki yaşlılarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte paylaşalım ki gönül birliğimizin daim olduğunu gösterelim.

"VİRÜSÜN YAYILIMININ HIZLANMASINA FIRSAT VERMEYELİM"

Değerli hemşerilerim Covid-19 salgını ile mücadelemiz hala devam ediyor. Maalesef salgın bitmedi. Başarıyla yürüttüğümüz salgınla mücadelemize zarar vermemek için, tedbirleri unutmadan maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak Kurban Bayramı’nı geçirmeye özen gösterelim ve virüsün yayılımının hızlanmasına fırsat vermeyelim. Kurban ibadetimizi gerçekleştirirken tedbirlerden uzaklaşmamaya azami özen gösterelim ve sorumlu davranalım.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ DE UNUTMADI

Bayram vesilesi ile bu günleri huzur içerisinde geçirmemizi sağlayan, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden gazilerimizi bir kez daha rahmetle yâd ediyor; şehit ailelerimizin ve gazilerimizin bayramlarını tebrik ediyorum.

Bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, aziz milletimiz ve tüm insanlık için huzura, esenliğe ve sağlıklı günlere vesile olmasını temenni ediyorum. Siz değerli hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor saygılarımı sunuyorum."

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: AK, Parti, İlçe, Başkanı, Recep, Elkin'den, Bayram, Mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı