Haber Detayı
05 Nisan 2018 - Perşembe 10:04 Bu haber 11097 kez okundu
 
Akyürek Necip Fazıl Kısakürek İHO Ziyaret Etti
BEYŞEHİR - Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Akyürek Beyşehir Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.
Eğitim-Kültür Haberi
Akyürek Necip Fazıl Kısakürek İHO Ziyaret Etti

BEYŞEHİR - Başkan Akyürek, öğrencilerin sevgi gösterileri ile karşılandı. Okulun fiziki yapısı ve eğitim öğretimdeki çalışmaları hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından okula kazandırılan Z-Kütüphane’yi ziyaret etti. Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden Akyürek, Belediye’den beklentileri hususunda önerileri dinledi ve hatıra fotoğrafı çekilerek okuldan ayrıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, yaptığı açıklamada; Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokuluna yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘‘Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçedeki okullarımıza kazandırılan Z-Kütüphaneler, okullarımızda gerçekleştirdikleri eğitsel, sosyal, kültürel faaliyetler için ve okulların bahçe düzenlemelerindeki katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek’e çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Akyürek, Necip, Fazıl, Kısakürek, İHO, Ziyaret, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı