Haber Detayı
01 Mart 2022 - Salı 11:31 Bu haber 5115 kez okundu
 
Alkışlar Tribünlerdeki 12’inci Adama!
BEYŞEHİR - Beyşehir 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu, geride kalan Pazar günü uzun bir aradan sonra yine tarihi günlerinden birisini yaşadı.
Spor Haberi
Alkışlar Tribünlerdeki 12’inci Adama!

 

BEYŞEHİR - Beyşehir 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu, geride kalan Pazar günü uzun bir aradan sonra yine tarihi günlerinden birisini yaşadı.

İlçede, “Beyşehir derbisi” olarak nitelendirilen 1.Küme A Grubu’na dahil ligin önemli müsabakasına evsahipliği yapan stadyumda, puan cetvelinde 19 puan ve averajla ikinci sırada yer alan temsilcilerimizden Beyşehir Belediyespor ile aynı puana sahip olan Üzümlüspor karşı karşıya geldi.

1-1 sona eren 90 dakikalık mücadelede kazananın olmadığı karşılaşmada tribünlerdeki 12’inci adam olarak takımlarına destek veren taraftarlar da centilmenliği ile adından söz ettirdi.

75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nı hınca hınç dolduran her iki takıma gönül veren taraftarlar, 90 dakikalık mücadele boyunca sahada hiç susmayarak takımlarını coşkuyla desteklerken, centilmenliği elden bırakmayan davranışları ile de yediden yetmişe herkesin gönlünü fethetti. Bu anlamda tüm otoritelerden tam not alan taraftarların takımlarına olan desteği, maçın sonucuna da etki eden önemli unsurlardan birisi olarak dikkat çekti.

Beyşehir Belediyespor ve Üzümlüspor futbol kulüpleri, kendilerini bu önemli zirve maçında yalnız bırakmayan taraftarlarına teşekkür eden paylaşımlarda bulundu.

Öte yandan, tribünlerde yerini alan her iki takımın taraftarları müsabakanın 6’ıncı dakikasında bir süre önce geçirdiği trafik kazasında genç yaşta hayata veda eden Konyaspor’un başarılı futbolcusunu da sahaya attığı güllerle anmayı unutmadı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Alkışlar, Tribünlerdeki, 12’inci, Adama!,
Yorumlar
Haber Yazılımı