Haber Detayı
13 Ekim 2015 - Salı 19:57 Bu haber 4450 kez okundu
 
Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Başladı
BEYŞEHİR - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 12-18 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan Amatör Spor Haftası çerçevesinde, çeşitli sportif aktiviteler düzenleniyor.
Spor Haberi
Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Başladı

BEYŞEHİR - Türkiye genelinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 12-18 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan Amatör Spor Haftası çerçevesinde, çeşitli sportif aktiviteler düzenleniyor.
         Beyşehir Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Müdürlüğü tarafından ortaklaşa olarak kutlanmaya başlayan hafta kapsamında, Beyşehir Fetullah Bayır Fen Lisesi bünyesinde kız ve erkekler kategorilerinde ok atış müsabakaları gerçekleştirildi.
         Müsabakalarda dereceye giren lise öğrencilerine ödül ve hediyeleri düzenlenen törende, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, Beyşehir HEM ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Süleyman Siper ile Fetullah Bayır Fen Lisesi Müdürü Bilal Alperen tarafından verildi.
          Hafta kutlamaları çerçevesinde, Beyşehir'de 14 Ekim'de badminton, 15 Ekim'de de kick boks müsabakaları da düzenleneceği belirtilirken, bu sportif aktivitelere tüm ilçe halkı davet edildi. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Gençlik, Spor, Bakanlığı, tarafından, her, yıl, 1218, Ekim, tarihler
Yorumlar
Haber Yazılımı