Haber Detayı
27 Temmuz 2019 - Cumartesi 11:11 Bu haber 4804 kez okundu
 
Ardıçlı Sosyal Konut Projesinde Organize Sanayi Çalışanlarının Kuraları Çekildi
Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle hayata geçirilecek Ardıçlı Sosyal Konut Projesinde Organize Sanayi çalışanlarının kuraları düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Ekonomi Haberi
Ardıçlı Sosyal Konut Projesinde Organize Sanayi Çalışanlarının Kuraları Çekildi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesinde Konya Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle hayata geçirilecek Ardıçlı Sosyal Konut Projesinde Organize Sanayi Çalışanlarının kuraları çekildi. Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen kura töreninde konuşan TOKİ Proje Uzmanı Hasan Hüseyin Çelik, 36 ay içerisinde inşaatların anahtarlarının Organize Sanayi Bölgesi çalışanlarına teslim edileceğini belirterek, konutların hayırlı olmasını diledi. Programda konuşan Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Organize Sanayi çalışanlarına yönelik konut taleplerinin kura çekimi aşamasında gelmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Projenin hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkür eden Kütükcü, “Şu anda başlayan 503 konutluk proje bir maya. Bu ilk etap. Bu etabın arkası gelecek ve inşallah Organize Sanayi bölgesindeki çalışanların çok daha fazlası ikinci, üçüncü, dördüncü etaplarında konut sahibi olacaklar” dedi.

SANAYİMİZ ÇALIŞANLAR SAYESİNDE BÜYÜYOR

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Fatih Özgökçen de son yıllarda artan nitelikli sosyal konut ihtiyacına karşı böyle bir projenin hayata geçirilmesinin önemine dikkat çekerek, “Şehrin ve ülkenin üretimine katkı sağlayan Organize Sanayi Bölgeleri çalışanlarının fedakarlıkları sayesinde şirketlerimiz büyüyor, ihracat yapıyor, Konya’yı Türkiye’nin yıldızı haline getiriyor. Bizler de burada çalışan hemşehrilerimiz için yıllardır konuşulan sosyal konutları hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Projenin hayata geçmesinde büyük katkısı olan Sayın Bakanımıza ve TOKİ Başkanımıza teşekkür ediyor, kuraların Organize Sanayi Bölgemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. AK Parti Konya İl Başkan Vekili Seyit Mehmet Sümer, TOKİ Başkan Yardımcısı Hakan Akbulut ve çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi çalışanının katıldığı törende 2+1 ve 3+1 503 konutun hak sahipleri çekilen kura ile belirlendi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ardıçlı, Sosyal, Konut, Projesinde, Organize, Sanayi, Çalışanlarının, Kuraları, Çekildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı