Haber Detayı
01 Haziran 2014 - Pazar 15:32 Bu haber 4364 kez okundu
 
Aşçı yardımcıları sertifikalarını aldı
Beyşehir ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nün İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğine girerek açtığı kursu başarıyla bitiren jandarma personeli aşçı yardımcılığı sertifikasını düzenlenen törenle aldı.
Eğitim-Kültür Haberi
Aşçı yardımcıları sertifikalarını aldı

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli er ve erbaşlar ile bazı rütbeli personel, Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği aşçı yardımcılığı kursunu gördü. Kursu başarıyla bitiren personele Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı bahçesinde düzenlenen törende sertifikaları verildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gündüz, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, açtıkları kursa 13 jandarma personelinin katıldığını söyledi. Kursiyerlerin tamamının da başarı göstererek aşçı yardımcılığı kursunu bitirdiğini belirten Gündüz, “Biz askerlerimizin vatani görevini yaparlarken, görevlerinin yanında bu tür kurslara katılarak meslek öğrenmesini, terhis olduktan sonra ise bu belgeyle daha fazla iş bulma imkanına sahip olmasını çok arzu ediyoruz. Bu bağlamda sağolsunlar Jandarma Komutanlığımızla işbirliği içerisinde bir kurs açtık. 13 askeri personelin katıldığı bu kurs başarıyla tamamlandı. Hayırlı olmasını diliyorum. Bu kursta hem bilgi olarak bir çok şeyi öğrendiniz. Hem de sivil hayatta size yardımcı olabilecek bir belgeye kavuştunuz”diye konuştu.

Törene Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gündüz ve kursiyerler katıldı. Gündüz, konuşmanın ardından kursiyerlere belgelerini verdi. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beyşehir, ilçesinde, Halk, Eğitim, Merkezi, , Akşam, Sanat, Okulu, Müdürlüğü’nün
Yorumlar
Haber Yazılımı