Haber Detayı
10 Mayıs 2018 - Perşembe 12:41 Bu haber 4927 kez okundu
 
Ayağına İp Dolanan Su Kuşuna Kurtarma Seferberliği
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, göl kıyısında yüzerken ayağına dolanan ip nedeniyle zor anlar yaşayan su kuşunun imdadına vatandaşlar ve Zabıta görevlileri yetişti.
Yaşam Haberi
Ayağına İp Dolanan Su Kuşuna Kurtarma Seferberliği

BEYŞEHİR - Alınan bilgiye göre, Vuslat Parkı’ndaki göl kıyısında çırpınan bir su kuşu olduğunu fark eden sahilde gezen vatandaşlar, durumu Beyşehir Belediye Zabıta ekiplerine bildirerek yardım edilmesini istedi.

       Su kuşunu ayağına dolanan ipten kurtarmak için seferber olan bir Zabıta görevlisi ise bindiği deniz bisikleti ile kuşun yanına kadar gelmeyi başardı.

        Zabıta görevlisi, su kuşunu ayağına dolanan ipten kurtardı. Kuş, ipten kurtulduktan sonra yüzerek bölgeden uzaklaştı.

         Zabıta görevlilerini durumdan haberdar eden Mustafa Tekinöz, yaptığı açıklamada, bir yakınıyla göl kıyısında gezinirken kıyıya yaklaşık 30 metre mesafede su yüzeyinde çırpınarak suya dalıp çıkan bir su kuşu gördüklerini belirterek, “Durumu parktaki zabıta görevlilerine bildirdik. Sağolsunlar, hemen ilgilendiler ve bir deniz bisikleti ile yanına ulaşarak su kuşunu ayağına dolanan ipten kurtararak olası bir ölümden kurtardılar. Bu duyarlılıklarından ötürü Zabıta görevlilerimize teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ayağına, İp, Dolanan, Su, Kuşuna, Kurtarma, Seferberliği,
Yorumlar
Haber Yazılımı