Haber Detayı
14 Mart 2018 - Çarşamba 08:48 Bu haber 8061 kez okundu
 
Babaoğlu, Devlet Hastanesi ve Hasta Konukevi’ni ziyaret etti
BEYŞEHİR - TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Konya’nın Beyşehir ilçesinde hizmete giren Yeni Devlet Hastanesi ile Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Hasta Konukevi’ni ziyaret etti.
Güncel Haberi
Babaoğlu, Devlet Hastanesi ve Hasta Konukevi’ni ziyaret etti

BEYŞEHİR - Babaoğlu’nun, kendisine eşlik eden İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk ziyaret durağı Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Hasta Konukevi oldu. Konukevi’ni gezen ve zemin kattaki işyerlerini de ziyaret ederek sahiplerine ve çalışanlarına “hayırlı olsun” dileğinde bulunan Babaoğlu ve beraberindekilerin daha sonraki ziyaret durağı geçtiğimiz hafta içerisinde ilçeye hizmet vermeye başlayan Beyşehir’in Yeni Devlet Hastanesi oldu.

     Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Sıtkı Küçükbuzcu’yu makamında ziyaret eden ve yeni binanın ilçeye ve hastaneye hayırlı olması dileğinde bulunan Babaoğlu, burada hastane yöneticilerinden gelen talepleri dinlerken, daha sonra hastane acil servisi ile çeşitli birimleri gezerek incelemelerde bulundu. Babaoğlu, hastane çalışanları ile acil serviste yatan hasta ve hasta yakınlarına da birer karanfil vererek sohbet etti.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK İLÇE DEVLET HASTANELERİNDEN BİRİSİ BEYŞEHİR’E KAZANDIRILDI

Ziyaret sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Babaoğlu, hasta kabulüne başlayan Beyşehir’in Yeni Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunduklarını belirtti. Ziyarette, hasta yoğunluğuna dikkat çeken ve Beyşehir’in Yeni Devlet Hastanesi’nin bölge için önemli bir ihtiyaç olduğuna vurgu yapan Babaoğlu, Türkiye’nin ilçe bazında en büyük devlet hastanesinden birisinin Sağlık Bakanlığı tarafından Beyşehir’e kazandırıldığını belirtti.

Beyşehir İlçe Belediyesi’nin de hizmete giren yeni devlet hastanesinin hemen yanıbaşında bir hasta konuk evi inşa ederek, hastanede yatarak tedavi gören hasta yakınlarının tedavi sürecinde burada kalabileceği  otel konforunda ve çok nezih bir mekanı ilçeye kazandırdığını vurgulayan Babaoğlu, “Beyşehir Belediyemizin yaptığı hasta konuk evi de bölgeye hitap eden bir kompleks haline gelmiş. Gezdik ve gördük,çok beğendik. Bu bakımdan  da ayrıca çok mutlu oldum.”diye konuştu.

YENİ HASTANENİN STATÜSÜNÜN YÜKSELTİLMESİ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Beyşehir’in Yeni Devlet Hastanesi’nin hizmete girmesiyle yapılan son atamalarla uzman doktor ihtiyacının da önemli ölçüde giderildiğini anlatan Babaoğlu, bundan sonraki süreçte yürütülecek çalışmalara ilişkin ise şu bilgileri verdi: “Daha önce yapım döneminde de defalarca incelemeye geldiğimiz bu devasa yapı, şükürler  olsun Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, Sağlık Bakanlığımızın destekleri ve yerelin de katkıları ile tamamlandı.İlçemize, bölgemize hayırlı mübarek  olsun. İnşallah hem ilçemize, hem bölgemize, diğer mücavir ilçelerimize, insanımıza şifa verecek bir sağlık kurumu haline gelecek. Müteahhidinden,yöneticilerimize,başhekimimizden, hastane yöneticilerimize ve çalışanlarına varıncaya kadar tüm personelimize kolaylıklar, başarılar diliyorum. Beyşehir’imiz çok iyi şeylere layık. Türkiye’nin en güzel ilçelerinden bir tanesi olan Beyşehir için gece gündüz durmadan çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Belediye başkanımızla, ilçe başkanımızla yerelde Kaymakamımızla hep işbirliği içerisindeyiz. Beyşehir de hep bu işbirliği sayesinde kazanıyor, kazanmaya da devam edecek. Bundan sonraki süreçte yeni hastanemizi daha da güçlendirme yönünde çalışmalar yapacağız. Ayrıca, böyle bir hastanenin A sınıfı bir hastane yapılabilmesi için de çalışmalar yürütüyoruz.”

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Babaoğlu,, Devlet, Hastanesi, ve, Hasta, Konukevi’ni, ziyaret, etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı