Haber Detayı
17 Ocak 2018 - Çarşamba 09:18 Bu haber 25283 kez okundu
 
Babaoğlu'ndan Huğlu'ya Müjde
BEYŞEHİR - Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi uzunca bir süredir sürdürdüğü yivli av tüfeği üretim izni çalışmaları 2018’in il ayında sonucunu verdi.
Ekonomi Haberi
Babaoğlu'ndan Huğlu'ya Müjde

BEYŞEHİR - 1962 yılında 135 üye ile tek kırma tüfek üretimi serüvenine başlayan Huğlu Av Tüfekleri kooperatifi, son yıllarda yaptığı başarılı çalışmaları ile dünya markası haline geldi.
      Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi uzunca bir süredir sürdürdüğü yivli av tüfeği üretim izni çalışmaları 2018’in il ayında sonucunu verdi.


         Bölge milletvekilimiz Mehmet Babaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifinin yivli setli av tüfeği üretim belgesini aldığını duyurdu. Babaoğlu açıklamasında; “Beyşehir Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifimiz, önemli bir ihracat kalemi olacak yivli setli av silahı Üretim İzin Belgesini aldı. 
        Kırsalda endüstriyel kalkınmanın en iyi örneklerinden birini sergileyen, dünya av silahı pazarının 20’sini elinde tutan Huğlulu ve Üzümlülü hemşehrilerimizi tebrik ediyorum.

       Beyşehirli diğer silah üreticisi hemşehrilerimizin de izinlerini kısa sürede alarak, 14 Milyar Dolar’lık dünya yivli av silahı pazarının en az 10’unu kısa sürede yakalayacaklarına inanıyorum. Biz kendilerine her türlü desteği veriyoruz.

       Yerli üretime ve üreticilerimize sürekli desteklerinden dolayı; Savunma Sanayi Müsteşarlığımıza, Milli Savunma Bakanımıza, Sn. Başbakanımıza ve Sn. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Babaoğlu'ndan, Huğlu'ya, Müjde,
Yorumlar
Haber Yazılımı