Haber Detayı
02 Mayıs 2017 - Salı 09:35 Bu haber 6210 kez okundu
 
Babaoğlu'ndan Tüfek Sektörüne Müjde !
BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Babaoğlu’ndan tüfek sektörüne müjde: Av tüfeği satışında ‘borcu yoktur kağıdı’ kaldırılıyor
Ekonomi Haberi
Babaoğlu'ndan Tüfek Sektörüne Müjde !

BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu,  av silahı alanlara yönelik olarak istenilen “borcu yoktur kağıdı”nın kaldılması konusunda yürütülen çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

        Babaoğlu, Beyşehir’de gazetecilere yaptığı açıklamada, av tüfeği satışında sektör temsilcilerinin de talebi olan “borcu yoktur kağıdı”nın istenmemesi yönünde Maliye Bakanlığı nezdinde girişimde bulunduklarını belirtti. Bunun kaldırılması yönünde yürütülen çalışmaların son aşamaya geldiğini vurgulayan Babaoğlu, Beyşehir’in Huğlu ve Üzümlü’de av tüfeği üretimi yapan silah sanayiindeki dönüşüm için de çalıştıklarını hatırlattı.

        Bölgedeki av tüfeği sektörünü Türkiye’ye, milli savunmaya ve dünyaya açma yolunda çok ciddi çalışmaların olduğunu belirten Babaoğlu, “Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Sorgun Bey, Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız Bey ve diğer milletvekillerimizle beraber bu konudaki çalışmaları bugüne kadar birlikte yürüttük. Bir yandan da Konya’daki sanayi ve ticaret odalarımız savunma sanayiinde Konya’yı ön plana çıkarmak ve Huğlu ile Üzümlü’nün mevcut gücünden ve potansiyelinden daha iyi yararlanmak için bunları bir dönüşüme tutmak için var gücümüzle çalışıyoruz.”dedi.

GÖLDEN DAHA ÇOK İSTİFADE…

        Babaoğlu, Beyşehir Gölü’nden Beyşehir’in yanısıra, Hüyük ve Seydişehir ilçelerinin tarım alanlarının daha fazla sulanmasıyla ilgili proje çalışmalarını da devam ettirdiklerini belirterek, şöyle devam etti: “Yine köylerimizde gölet , kapalı sulama sistemleri  çalışmalarını devam ettiriyoruz. Bir yandan büyükşehir belediyemiz  her yeri, şu anda mahalleye dönüşen bizim eski köy ve beldelerimizi  şantiye haline çevirdi. Yeni Büyükşehir Belediyesi Yasası’ndan sonra KOSKİ, Fen İşleri ve itfaiye gibi Büyükşehirimize bağlı daireler burada şubeleriyle beraber bir çok çalışmayı birlikte götürüyor. Aynı şekilde  ilçe belediyemiz  çok güzel çalışmalar yaptı, yapmaya devam ediyor.  İnşallah bunu artıracağız. Burada Beyşehir’de  bir başarı var ise; bu başarı  Beyşehir’in toptan başarısıdır’ biz birlikte  Beyşehir’iz’ diye ortaya çıkmasıyla  başladı. Ben bundan büyük mutluuk duyuyorum.  İl ve illçe teşkilatlaımız olarak,  belediyemiz olarak,  büyükşehirimiz olarak, sivil toplum kuruluşlarımız  yani  ticaret odamız ve diğer kuruluşlarımız, basınımız , hakikaten hep beraber  el ele vererek,  Beyşehir’in meseleleriyle  projeleriyle  ilgili birlikte çözüm arıyoruz, bence bu birliktelik ruhu  Beyşehir’i ön plana çıkardı  ve bu ruh devam ettiği müddetçe  biz de  daha fazla kazanım  elde etmeye devam edeceğiz diyorum.” 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Babaoğlu'ndan, Tüfek, Sektörüne, Müjde, !,
Yorumlar
Haber Yazılımı