Haber Detayı
10 Mart 2016 - Perşembe 12:28 Bu haber 5401 kez okundu
 
Bağımlı Olma, Özgür Ol
BEYŞEHİR - Selçuk üniversitesi ile Beyşehir Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği ile “madde bağımlılığı bilincinin sağlanması” konulu konferans düzenlendi.
Eğitim-Kültür Haberi
Bağımlı Olma, Özgür Ol

BEYŞEHİR - Selçuk Üniversitesi Ali Akkanat Turizm Fakültesi konaklama öğrencilerinin organize ettiği ve Beyşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda gerçekleştirilen konferansa; konuşmacı olarak Selçuk Üniversitesi öğretim üyesi psikolojik danışman Doç.Dr. Mustafa Uslu ve Konya Eğitim ve araştırma hastanesi psikiyatri uzmanı Doktor Başak Demirel katıldı.
         Uslu konuşmasında; bağımlılığın özenti ile başladığını bununda 12 yaşından itibaren kendi penceremizi kendi fikrimizi ortaya koymaya başlıyoruz. Buda bizleri birey olma, kimlik sahibi olma, benlik sahibi olmak, hepimiz adam yerine konmak istediğimizden kaynaklandığını söyledi.
         Başak Demirel’de konuşmasında; bağımlılıktan ziyade alışkanlıklardan bahsederek, zararlı alışkanlıklar, zararsız alışkanlıklar vardır. Zararlı alışkanlıklar dediğimiz şeyde kişiyi zamanla bağımlılığa götürdüğünü söyledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Selçuk, üniversitesi, Beyşehir, Milli, Eğitim, Müdürlüğünün, işbirli
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Bağımlı Olma, Özgür Ol
Bağımlı Olma, Özgür Ol
Yorumlar
Haber Yazılımı