Haber Detayı
09 Mart 2016 - Çarşamba 08:48 Bu haber 6476 kez okundu
 
Beyşehir Minberde Konya'yı Temsil Edecek
Konya genelindeki Anadolu İmam Hatip Liselerinde okuyan erkek öğrenciler arası düzenlenen Hutbe Okuma Yarışması, 2 farklı bölge olarak gerçekleştirildi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir Minberde Konya'yı Temsil Edecek

BEYŞEHİR - Konya genelindeki Anadolu İmam Hatip Liselerinde okuyan erkek öğrenciler arası düzenlenen Hutbe Okuma Yarışması, Konya’da 2 farklı bölge olarak gerçekleştirildi.
       Birinci Bölge Finali, Selçuklu Mahmut Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde Şerafettin Camii’nde 16 okulun katılımı ile
        İkinci Bölge Finali ise Karatay Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde 15 okulun katılımı ile Kadı İzzettin Camii’nde gerçekleşti.
        Birinci Bölgeden İsmail Oktay Solak, Selçuklu Hocacihan Anadolu İmam Hatip lisesi, İkinci Bölgeden İsmail Furkan Küçükyılmaz, Beyşehir Anadolu Lisesi Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldular. Birinciler 08 Nisan 2016 tarihinde Karaman’da düzenlenecek Bölge Finalinde Konya’yı temsil edecekler.
       İkinci bölgeden birinci olan Beyşehir Anadolu İmam Hatip Lisesinden İsmail Furkan Küçükyılmaz’a okul müdürü Mehmet Bilir tarafından hediye takdimin yapıldı.
        Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk 08 Nisan 2016 tarihinde Karaman’da düzenlenecek Bölge Finalinde ilçemizi ve Konya’yı temsil edecek olan Beyşehir Anadolu İHL öğrencisi, İsmail Furkan Küçükyılmaz’ı tebrik etti ve başar diledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Konya, genelindeki, Anadolu, İmam, Hatip, Liselerinde, okuyan, erkek, öğrenciler
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Beyşehir Minberde Konya'yı Temsil Edecek
Beyşehir Minberde Konya'yı Temsil Edecek
Yorumlar
Haber Yazılımı