Haber Detayı
05 Mayıs 2021 - Çarşamba 12:17 Bu haber 5731 kez okundu
 
Bakan Kurum, Konya'nın Belediye Başkanlarını Ağırladı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndaki istişare toplantısında Konya ve ilçelerinin yatırımları ele alınırken, Beyşehir Gölü'nün sorunları da dile getirildi
Güncel Haberi
Bakan Kurum, Konya'nın Belediye Başkanlarını Ağırladı

Başkentte, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un başkanlığı ettiği toplantıya Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem ve Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa'nın da aralarında olduğu Konya'nın ilçe belediye başkanları katıldı.

"KONYA'MIZI DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI HIZ KESMEDEN SÜRDÜRECEĞİZ"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, toplantıya ilişkin açıklamasında, "Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve beraberindeki ilçe belediye başkanlarımız ile şehrimizde sürdürdüğümüz projeleri istişare ettik. Konya'mızı daha güzel yarınlara taşımak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz." dedi.

"KONYA'NIN HAYALLERİNİ BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ"

Toplantıya ilişkin Büyükşehir Belediye Başkanı Altay ise sosyal medya hesabından; "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile birlikte belediye başkanları istişare toplantılarımızın son etabını yaptık. El ele verdik, Konya’mızın hayallerini bir bir yerine getiriyoruz. Birlik-beraberliğimiz bereketli yatırımlara vesile oluyor çok şükür." sözleriyle paylaşımda bulundu.

BEYŞEHİR GÖLÜ'NÜN SORUNLARI DA KONUŞULDU

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, toplantıya ilişkin yaptığı paylaşımda, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay bey ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum beyi çevre belediye başkanlarımızla birlikte bir heyet halinde ziyaret ederek, Beyşehir Gölümüzün sorunları ve korunması başta olmak üzere şehrimizin projeleri hakkında istişarelerde bulunduk. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a şehrimizin projelerine verdikleri destekten ötürü şehrim adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

"ZOR GÜNLERDE İLÇEMİZE HAYAT VERDİNİZ, MİNNETTARIZ BAKANIM"

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem de paylaşımında şu cümleleri kullandı:

"Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum beyi ziyaret ettik, sorunlarımıza çözüm aradık. Zor günlerde ilçemize hayat verdiniz minnettarız sayın Bakanım"

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bakan, Kurum,, Konya'nın, Belediye, Başkanlarını, Ağırladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı