Haber Detayı
08 Aralık 2018 - Cumartesi 11:36 Bu haber 7692 kez okundu
 
Balıkçılardan İlçe Tarım'a Teşekkür Ziyareti
BEYŞEHİR – Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi Yönetimi ve kantarcılardan oluşan heyet Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Kaya’yı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.
Güncel Haberi
Balıkçılardan İlçe Tarım'a Teşekkür Ziyareti

BEYŞEHİR – Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi Yönetimi ve kantarcılardan oluşan heyet Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Kaya’yı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.


Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Hasan Kurt; 2017-2018 yıllarında Beyşehir gölünde yapılan uygulama ve çalışmalar hakkında İlçe tarım ve orman müdürü ve göl koruma ekibine teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirtti. Kurt: “Siz göldeki bizim balığımızı bizden korudunuz. Verdiğiniz hizmetlerden dolayı özellikle teşekkür ediyorum. Bizler için Cumartesi, Pazar demeden 24 saat hizmet veren kurumlardan bir tanesine şahsım, üyelerim ve kantarcılarım adına sizlere özellikle teşekkür ederim” dedi.


       İlçe Tarım ve orman Müdürü Mehmet Kaya’da bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür etti. Kaya: “Biz sizler için çalışıyoruz, sizin hakkınızı korumak için uğraşıyoruz. Balıkçı olmayan bazı insanlar, göle giriyor, şok yapıyor, sizin balıklarınızı, gelecekte tutacağınız balıkları tutmaya çalışıyor, şimdiden haklarınızı gasp ediyorlar. Bir nevi hırsızlık yapıyorlar. Biz bunu engellemeye çalışıyoruz elimizden geldiğince. Personel eksikliğimiz had safhada, normalde 8 personel olması gerekirken; sadece 3 personelle çalışıyoruz. Ama Elhamdülillah çık büyük başarılara imza attık, hep beraber sizlerinde yardımlarıyla. 2017 yılında yakalamış olduğumuz kaçak ağ miktarı 300 bin metrenin üzerinde. Son bir yılda her zaman yasak olan küçük gözlü ağdan bahsediyorum. Yine 40’a yakın şok yapan kişileri yakaladık ve cezai işlem uyguladık. Allah’a şükürler olsun iki senelik uğraşılarımız netice vermeye başladı. çok güzel balıklar çıkmaya başladı, balıkçılarımız memnun. Sizlerden aldığım bilgilerle de önümüzdeki dönemlerde de bereketli ve kazançlı olmasını diliyorum. Bu nazik davranışlarınızdan dolayısıyla da hepinize teşekkür ediyorum” dedi.


konuşmaların ardından günün anısına hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Balıkçılardan, İlçe, Tarım'a, Teşekkür, Ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı