Haber Detayı
17 Mart 2021 - Çarşamba 15:55 Bu haber 2995 kez okundu
 
Başkan Altay: İlçelerimiz İçin Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ile birlikte Altınekin ve Kulu’da ilçe belediyeleri, ilçe teşkilatları ve esnafları ziyaret etti.
Güncel Haberi
Başkan Altay: İlçelerimiz İçin Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ile birlikte Altınekin ve Kulu’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Başkan Altay ve Angı ilk olarak AK Parti Altınekin İlçe Başkanı Mustafa Ersoy ile birlikte Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere ile bir araya gelerek, 2021 yılında ilçede planlanan yatırımlarla ilgili istişareler gerçekleştirdi.

ALTINEKİN 90 MİLYONUN ÜZERİNDE YATIRIM ALDI

Ramazan ayından önce tüm ilçeleri ziyaret etmek istediklerini belirten Başkan Altay, Altınekin’e bugüne kadar 90 milyon liranın üzerinde yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Altay, “Bu yıl için de belediye başkanımız ve ilçe başkanımızla birlikte yatırım programımızı gerçekleştirdik. İnşallah başta yollar olmak üzere Altınekin’e yatırımlara devam edeceğiz. Uyum içinde çalışan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Altınekin için gece gündüz demeden gayret ediyoruz.” diye konuştu. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Geçmişten bugüne hem hükümetimizin Altınekin’e yaptığı büyük hizmetleri hem de 2014\'ten beri Büyükşehir’imizin ilçemizin büyük projelerine ve ihtiyaç duyulan alanlardaki yaptığı çalışmalara hep birlikte şahitlik ediyoruz. Altınekin’in ilk günden beri partimize olan büyük desteğiyle; bugüne teşkilatlarımızda görev yapmış arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz gönül gönüle 2023\'e doğru yürümeye devam ediyoruz.” dedi. Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere de 2021 yılında planlanan yatırımları hayata geçirip hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, desteklerinden dolayı Başkan Altay’a teşekkür etti.

ZİYARETLER KULU’DA DEVAM ETTİ

Altınekin’den sonra Kulu’ya geçen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver ile bir araya gelerek ilçeye yapılması planlanan yatırımları istişare etti.

KULU İÇİN 2021’DE 20 MİLYON LİRA YATIRIM PLANLANIYOR

Kulu’da 2014 yılından sonra Büyükşehir Belediyesi olarak 150 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini anımsatan Başkan Altay, şunları kaydetti: “İnşallah bu yıl başta Kulu Atıksu Arıtma Tesisi’nin revizyonu olmak üzere Ömeranlı ve Tuzyaka Arıtma Tesislerini de yapacağız. Böylece Tuz Gölü’nün kirliliğiyle ilgili önemli bir aşama kaydedilmiş olacak. Ayrıca yol yapımıyla ilgili hem Büyükşehir’e ait hem ilçe belediyesine ait yollar konusunda istişarelerde bulunduk. Bu yıl inşallah 20 milyon liralık bir yatırımı Kulumuza gerçekleştireceğiz. Belediye Başkanımıza ve ilçe başkanımıza koordinasyonlu çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bugün Konya Ovası da suyla buluştu. Bereketin daim olmasını diliyorum. Çiftçilerimizin kazancı da bol olsun inşallah.”

BİRLİKTE YOL YÜRÜYORUZ

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Hem Büyükşehir’imizin hem ilçe belediyelerimizin güzel yatırımlarıyla ilçelerimiz her geçen gün daha da güzelleşiyor. İnsanımızın hayatı kolaylaşıyor. Bir taraftan hükümetimizin yatırımları bir taraftan yerel yönetimlerimizin bu çabaları hepimizi mutlu ediyor. Teşkilat olarak bizler de hem yerel yönetimlerimizin çabalarına destek olmak hem de hükümetimizin yapmak istediği işlerde hangi önceliklerin ortaya konacağını takip etmek adına birlikte yol yürüyoruz.” diye konuştu. Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver ise, 2021 yılında yapılan 20 milyon liralık yatırım planlaması için Başkan Altay’a teşekkür etti. Başkan Altay ve Angı daha sonra AK Parti Kulu İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Mehmet Karaca ve partililerle buluştuk sonra ilçe esnafını ziyaret etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Altay:, İlçelerimiz, İçin, Gece, Gündüz, Demeden, Çalışıyoruz,
Yorumlar
Haber Yazılımı