Haber Detayı
19 Ekim 2018 - Cuma 17:17 Bu haber 8859 kez okundu
 
Başkan Altay: Milletimizden Güç Alıyoruz
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında Otogar Zeki Altındağ Camii’nde esnaflar ve vatandaşlarla buluştu.
Bölgeden Haberi
Başkan Altay: Milletimizden Güç Alıyoruz

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, her Cuma şehrin başka bir camisinde vatandaşlar ve bölgedeki esnaflarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında bu hafta Otogar Zeki Altındağ Camii’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, taleplerini dinleyerek istişarelerde bulundu.

Cuma Buluşmalarının güzel bir gelenek haline geldiğini belirten Altay, “Bölgedeki vatandaşlarımız ve esnaflarımızla bir araya gelerek hasbihal ediyoruz. Cuma gününün de bereketiyle bu buluşmalarımız oldukça verimli ve faydalı oluyor. Cuma Buluşmalarımız sayesinde edindiğimiz izlenimlerle de gücümüzü ve çalışma enerjimizi aldığımız hemşerilerimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyor, milletimizden güç alıyoruz ” ifadelerini kullandı.

Cuma Buluşmasında Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ile Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Mahmut Sami Şahin de Başkan Altay’a eşlik etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Altay:, Milletimizden, Güç, Alıyoruz,
Yorumlar
Haber Yazılımı