Haber Detayı
17 Ekim 2018 - Çarşamba 17:48 Bu haber 4305 kez okundu
 
Başkan Altay Şehir İstişarelerinde Basın Mensuplarıyla Buluştu
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’daki yerel ve yaygın basın kuruluşlarının yöneticileri, çalışanları ve yazarlarla bir araya geldi.
Güncel Haberi
Başkan Altay Şehir İstişarelerinde Basın Mensuplarıyla Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir istişareleri kapsamında Konya’daki yerel ve yaygın basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Şehrin tüm kesimleriyle istişareler yaptıklarını belirterek konuşmasına başlayan Başkan Altay, basın camiasının Konya hakkındaki fikirlerini dinlemek amacıyla toplantıyı düzenlediklerini ifade etti.

Yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte Konya’nın coğrafi alanının çok genişlediğini belirten Altay, “Bir taraftan merkezdeki çalışmalarımıza devam ederken bir taraftan da ilçelerimizi ziyaret ederek oradaki yatırımları inceliyor, hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Amacımız Konya’ya hizmet etmek. İnşallah Konya’nın geleceği çok daha güzel olacak. Bunun için gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Bu konuda en büyük destekçimiz de basın olarak sizlersiniz. Çalışmalarımızı doğru anlatamazsak şehrin bunu bilme şansı yok. Bu anlamda yaptığınız çalışmalar nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum. Konya bu konuda da örnek bir şehir. Uyumlu ve çok prensipli bir medyaya sahibiz. İnşallah bu uyum ve birliktelik artarak devam eder” dedi.

Başkan Altay, toplantıda daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayarak, hükümetin 2023 vizyonu kapsamında basının Konya hakkındaki fikirlerini dinledi. Geniş katılımla gerçekleşen toplantıya Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mustafa Arslan, Basın İlan Kurumu İl Müdürü Özden Konur, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürlüğü Şube Müdürü Okan Çamsoy, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Konya Basın Konseyi Başkanı Mustafa Tatlısu, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Recep Çınar, TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, televizyon ve gazete sahipleri, basın yayın kuruluşlarının üst düzey yöneticileri, çalışanları ve yazarlar katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Altay, Şehir, İstişarelerinde, Basın, Mensuplarıyla, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı