Haber Detayı
22 Ağustos 2019 - Perşembe 12:48 Bu haber 6861 kez okundu
 
Başkan Bayındır'dan Milli Sporcuya Başarı Dileği
BEYŞEHİR - Beyşehirli milli sporcumuz Zeliha Çavuşoğlu, ülkemizi Avrupa şampiyonasında temsil edecek
Spor Haberi
Başkan Bayındır'dan Milli Sporcuya Başarı Dileği

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, ülkemizi bugün Macaristan’da başlayacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda temsil edecek olan Beyşehirli milli sporcumuz Zeliha Çavuşoğlu’na başarı dileğinde bulundu.

Başkan Bayındır, “Zeliha ile birlikte tüm milli takım sporcularımıza Macaristan’daki şampiyonada başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Milli takım ve Beyşehir Sevinç Kardeşler Spor Kulübü antrenörü  Ömer Sevinç ise, Niğde’de düzenlenen Gençler Kick Boks Milli Takım kampının sona ermesinin ardından aynı zamanda kendi salonundan yetiştirdiği sporcu da olan Beyşehirli milli sporcu Zeliha Çavuşoğlu’nun Macaristan’da bugün başlayacak ve 1 Eylül’e kadar sürecek olan Avrupa Kick Şampiyonası’nda ay yıldızlı milli forma altında Türkiye’yi temsil edeceğini vurgulayarak, “Sona eren kampın tamamlanmasının ardından bugün uçakla akşam saatlerinde Macaristan’a gidecek olan milli takım kafilesi içerisinde yer alan milli sporcumuz Zeliha Çavuşoğlu ile birlikte tüm milli takım sporcularımıza başarılar diliyorum. Umuyorum, Macaristan’dan sporcularımız çok iyi dereceler elde ederek dönecekler” dedi.

Milli sporcu Zeliha Çavuşoğlu da, Avrupa Şampiyonası’nda hedefinin altın madalya kazanmak olduğunu belirterek,  Budapeşte’de birincilik kürsüsüne çıkarak İstiklal Marşı’nı okutmanın en büyük arzusu oluğunu dile getirdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Bayındır'dan, Milli, Sporcuya, Başarı, Dileği,
Yorumlar
Haber Yazılımı