Haber Detayı
01 Temmuz 2020 - Çarşamba 15:54 Bu haber 4668 kez okundu
 
Başkan Bayındır Muhtarlarla İstişare Toplantısı Düzenledi
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Mahalle Muhtarları ve Belediye Birim Müdürleri ile istişare toplantısında bir araya geldi.
Güncel Haberi
Başkan Bayındır Muhtarlarla İstişare Toplantısı Düzenledi

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Mahalle Muhtarları ve Belediye Birim Müdürleri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezinde yapılan toplantıya, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, mahalle muhtarları ve belediyenin birim müdürleri katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda yapılan hizmet ve projelerin istişaresi yapıldı. Öte yandan Başkanımız Bayındır, pandemi sürecinde yapılan çalışmalar ve alınan tedbirler konusunda mahallesinde özveri ile çalışan muhtarlara teşekkür etti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsün (kovid19) Türkiye’de 11 Martta görülmesinin ardından, muhtarlarla koordineli olarak çalıştıklarını belirten Başkanımız Bayındır, devletimizin gönderdiği genelge ve kurallara hep birlikte uyarak bu hadiseyi en iyi şekilde atlattıklarını vurguladı.

Başkan yaptığı açıklamada, “Dünyayı kasıp kavuran korona virüs (kovid19) hadisesiyle ilgili hepiniz mücadele yaptınız. Akabinde Ramazan ayında alınan bütün tedbirlere ve devletin gönderdiği kuralların en ince detayına kadar uyarak vatandaşlarımız için yoruldunuz. Şahsım ve tüm mahalle adına hepinize teşekkür ediyorum. Siz değerli muhtarlarımızla her yıl toplantılar yaparak, hizmetler ve eksik kalan, yerlerde hep birlikte istişare toplantıları düzenleyeceğiz dedik. Korona virüs salgınından dolayı bir kopukluk oldu. Ancak çoğu kez Kaymakam beyin başkanlığında ve hıfzı sıha kurulunun kararlarını tebliğ anlamında toplantılar düzenleyerek bir araya geldik. Şimdi ise normalleşme süreci ile beraber kaldığımız yerden devam ederek eksiklerimizi ve yapılacak hizmetleri bir bir yerine getirmek için bu toplantıları yapmaya devam edeceğiz.

Bölgemizin hakkı hukuku yönünde aramalara devam edeceğiz. İstişare edeceğiz, buluşacağız, görüşeceğiz. Beldelerimizde, mahallelerimizde ve bölgemizin tümünde yapılacak hizmetleri bir araya gelip, yerinde inceleyeceğiz. Yılı münasebetiyle yapılacak olan toplantımızı korona virüs nedeniyle erteleyerek bugün yeniden yapıyoruz. Katıldığınız için iştirak ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.

Başkan Bayındır, “Tüm mahalle muhtarlarından 5 önemli proje istiyorum!
Muhtarlarla bir araya gelen Başkanımız Bayındır, mahalle muhtarlarına mahallenin önemli mevzularının olduğu 5 maddelik proje istediğini vurguladı.

Başkan Bayındır, “Vicdan insanın en güzel hazinesidir. Çünkü oradan aldığın sonuç her zaman doğrudur. Bizler vicdanlarıyla yüzleşen insanlarız, ben bu işe talibim diyen adamlarız. Bunu diyen adam o milletin geleneğine, o devletin bayrağına, o devletin yönetimine saygıda kusur etmez. Hep beraber bunu yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz.

Beyşehir’in olmazsa olmaz bazı projeleri var; Doğalgaz, Karaburun plajı, Beyşehir’in alt ve üst yapısında yapılması gereken değişiklikler gibi ciddi sorunlar var. Değerli muhtarlarım sizlerle 5 yıl boyunca gece demeden, gündüz demeden varım dedim. Kimse bizi uyurken göremeyecek. Gece demeden, gündüz demeden aldığımız görevi yerine getireceğiz. Felsefemiz uyku yettiği kadar, ama çalışmak devam ettiği kadar. Hizmet varsa hep beraber devam edeceğiz. Belediye geldiğimiz zaman 36 milyon 700 bin borçla başladığımız hadiseyi şükürler olsun ki belli bir yerine kadar indirerek 16 milyon civarında ödeme yaptık. Aynı zamanda sizlerin taleplerini şehrin taleplerini yerine getirmeye gayret ettik.

Bizler hep birlikte Beyşehir' davasının adamları olduk. Bu dava parti davası değil, bu dava şehrin davası ben önce Beyşehir diyenlerin davasındanım. O yüzden değerli arkadaşlar, bu toprağın insanının hakkını teslim etmek gibi görevlerimiz var. Bu toplantıdan sonra her muhtarımız kendisi için 5 tane önemli mevzusunu bize bildirecek. Ben hükümete 5 tane seçtim, Konya’ya, Ankara’ya 5 iddiam var diyorum. Siz de beldeniz, mahalleniz, köyünüz için 5 tane hadiseyi yazın, ben sizin yanınıza geldiğim de onun üzerinde duracağız. Parkeyse parke tamiri, asfaltsa asfalt bakımı, onarımı, tamiri çünkü önümüzde hizmet edeceğimiz günler var. Şehrimize yapılan ve yapılacak olan tüm hizmetlerin yapılmasına sebep olanlardan, emeği geçenlerden, destek verenlerden Allah razı olsun” dedi.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Bayındır, Muhtarlarla, İstişare, Toplantısı, Düzenledi,
Yorumlar
Haber Yazılımı