Haber Detayı
07 Şubat 2020 - Cuma 10:00 Bu haber 4616 kez okundu
 
Başkan Çiğdem: “Hüyük’ün adından başarılarla söz ettirmek istiyoruz”
HÜYÜK - Hüyük ilçesini bu yıl Konya 2.Amatör Küme’de temsil edecek olan Hüyük Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı’na sezon öncesi sponsor desteğinin sürdüğü bildirildi.
Spor Haberi
Başkan Çiğdem: “Hüyük’ün adından başarılarla söz ettirmek istiyoruz”

HÜYÜK - Hüyük ilçesini bu yıl Konya2.Amatör Küme’de temsil edecek olan Hüyük Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı’na sezon öncesi sponsor desteğinin sürdüğü bildirildi.

Hüyük Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Mehmet Çiğdem, yeni sezonda Hüyük ilçesini amatör liglerde temsil edecek olan Hüyük Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı’nın 8 Mart’ta başlayacak olan amatör lige hazır hale gelmesi için yürütülen çalışmaların sürdüğünü belirtti. Çiğdem, sponsorluk anlaşması için biraraya geldikleri toplantıda  takıma destek veren herkese teşekkür etti.

Bu kapsamda yeni kurulan futbol takımının lig hazırlıklarını devam ettirdiğini belirten Başkan Çiğdem, “Tüm futbolcu kardeşlerimiz ile birlikte bu sezon ligde çok çalışarak Hüyük ilçemizin adından başarılarla söz ettirmek istiyoruz. Bu anlamda bize destek veren, inanan, güvenen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Çiğdem, Hüyük Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde kurulan futbol takımına yaptıkları sponsorluk anlaşması çerçevesinde destek veren YAY-ÇET Su Ürünleri Limited Şirketi’nin yönetim kurulu başkanı Mustafa Yayla’ya da teşekkür etti.  Çiğdem, ilk maçını 8 Mart’ta yapacak olan ilçe temsilcisine ligde başarı diledi.

Yayla ise Hüyüklü gençlerin futbol branşındaki faaliyetlerinde üzerlerine düşen desteği bundan sonra da vermeye devam edeceklerini söyledi.

Yapılan toplantıda Kulüp Başkanı Muammer Karaaslan ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Çiğdem:, “Hüyük’ün, adından, başarılarla, söz, ettirmek, istiyoruz”,
Yorumlar
Haber Yazılımı