Haber Detayı
18 Kasım 2022 - Cuma 11:07 Bu haber 5305 kez okundu
 
Başkan Karabacak Beyşehir Esnafını Ziyaret Etti
BEYŞEHİR - Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Beyşehir Sanayi Esnafını Ziyaret Etti
Güncel Haberi
Başkan Karabacak Beyşehir Esnafını Ziyaret Etti

BEYŞEHİR - Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Beyşehir Sanayi Esnafını Ziyaret Etti.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Beyşehir’de geçtiğimiz Pazar günü sanayi sitesinde bir mermer atölyesinin yazıhanesinde çıkan ve bitişiğindeki mobilya imalathanesine sıçrayan yangında zarar gören işletme sahiplerini ziyaret etti.

Başkan Karabacak, KONESOB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şen, Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve KONESOB Denetim Kurulu Üyesi Muhlis Bülbül, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Beyşehir Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Memduh Göner ile birlikte geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretlere devam eden Başkan Karabacak ve beraberindeki heyet; Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek istişare ve değerlendirmelerde bulundu. Karabacak son olarak Beyşehir’de esnafları ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Karabacak, Beyşehir, Esnafını, Ziyaret, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı