Haber Detayı
12 Ocak 2017 - Perşembe 13:11 Bu haber 5000 kez okundu
 
Başkan Özaltun, Çalışan Gazetecilerle Buluştu
BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında ilçede görev yapan gazetecilerle biraraya geldi.
Güncel Haberi
Başkan Özaltun, Çalışan Gazetecilerle Buluştu

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen programa Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Beyşehir Gazeteciler Cemiyet Başkan Yardımcısı Hasan Narin, ilçede görev yapan yerel medya ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

        Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Murat Özaltun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Beyşehir’in yazılı basını ve görsel medyası ile düzenledikleri bir program aracılığıyla biraraya geldiklerini vurgulayarak, “Zor şartlar içerisinde görev yapan basın mensuplarımızın gününü kutluyorum.” dedi. Beyşehir’in gözü, kulağı olan ilçede görev yapan basın mensuplarının ilçenin sesinin duyurulmasında çok önemli bir görev üstlendiğini de hatırlatan Özaltun, Belediye’nin hayata geçirdiği çalışmaları da ancak basın yayın kuruluşları sayesinde kamuoyuna duyurabildiklerini  ve vatandaşlarla paylaştıklarını belirterek, o yüzde basın mensuplarıyla sık sık biraraya gelmeye büyük özen gösterdiklerini kaydetti. Özaltun, “Basın bizim açımızdan olmazsa olmaz, bizim için çok önemli  görev ve misyonu üstleniyor. Yapmış olduğunuz hizmetleri vatandaşa anlatamazsanız, aktaramazsanız, sizi vatandaş tanıyamaz veya yapmış olduğunuz hizmetlerden haberdar olamaz. Yapmış olduğumuz bu hizmetleri sizlerin aracılığıyla halkımıza aktarıyoruz. Bu noktada sizlere çok teşekkür ediyorum.Basın mensuplarımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum.” dedi.

       Katılımcılara çeşitli ikramların yapıldığı programda, günün anısına basın mensuplarına çeşitli hediyeler de verildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Özaltun,, Çalışan, Gazetecilerle, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı