Haber Detayı
14 Mayıs 2018 - Pazartesi 09:57 Bu haber 5850 kez okundu
 
Başkan Özaltun Çarşı Esnafıyla Buluştu
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezindeki esnaflarla biraraya geldi.
Yaşam Haberi
Başkan Özaltun Çarşı Esnafıyla Buluştu

BEYŞEHİR - Özaltun, Antalya Caddesi üzerinde işyerleri olan bazı esnaflarla kahvaltı programında buluştu.

      Esnafın taleplerini dinleyen Özaltun, yaptığı konuşmada, işyeri sahiplerinden gelen ve Antalya Caddesi üzerinde yürütülmesine karar verdikleri kampanya ile ilgili bilgiler verdi.

      Beyşehir’de yine bir ilkin başlayacağını vurgulayan Özaltun, büyükşehirlerde ve Türkiye’nin farklı birçok kentinde başarıyla uygulanan cadde ve sokakların alışveriş kampanyaları kapsamında geçici sürelerle trafiğe kapatılmasına yönelik çalışmanın ilçe merkezinde de uygulanmaya başlayacağını söyledi.

      Esnaftan gelen bu tür talepleri  ilgili makamlardan alınan izin doğrultusunda şehrin bir çok noktasında uygulayabileceklerini de anlatan Özaltun şunları kaydetti: “Antalya Caddesi üzerinde indirim kampanyası başlatan esnaflarımızın alışverişte canlılık ve hareketliliğe katkı sağlaması açısından bir şeridinin geçici olarak trafiğe kapatılarak  üç gün süreyle yayalaştırılmasına yönelik talebine olur verdik. Esnafımıza bu anlamda İlçe Belediyesi olarak ekonomik destek vermeye her zaman hazırız. Bu uygulama aynı zamanda buradaki işyerlerinden alışveriş yapacak vatandaşlarımızın bütçesine de olumlu yönde hitap edecektir. Bu uygulamalara yönelik diğer esnaflarımızdan da benzer talepler gelirse, Belediye olarak işyeri sahiplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

        Özaltun, programın ardından cadde üzerindeki işyerlerini ziyaret ederek yürütülecek indirim kampanyaları ile ilgili bilgiler aldı.

       Esnafla kahvaltı buluşmasına İlçe Emniyet Müdür Vekili Mehmet Döner, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, belediye meclis üyeleri ile AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri de katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun, Çarşı, Esnafıyla, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı