Haber Detayı
13 Mayıs 2018 - Pazar 14:53 Bu haber 13597 kez okundu
 
Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi’nde Mezuniyet Coşkusu
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi'nde 4.dönem mezuniyet töreni heyecanı yaşandı.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi’nde Mezuniyet Coşkusu

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın da konser verdiği Ali Akkanat Kampüsü’ndeki açık havada başlayan mezuniyet töreni, aniden etkili olan yağış nedeniyle daha sonra fakültenin konferans salonunda devam etti.

      Törende konuşan Ali Akkanat İşletme Fakülte Dekanı Prof.Dr. Ali Acar, fakültenin bu yıl 4.dönem mezunlarını verdiğini belirterek, öğrencilerinin kampüsten ayrılmalarından dolayı buruk bir mutluluk yaşadıklarını dile getirdi. Acar, öğrencilere bundan sonraki meslek hayatında başarı temennisinde bulundu.

     Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise konuşmasında, Ali Akkanat Kampüsü'nde yine ömür boyu unutulmayacak bir mezuniyet töreninde biraraya geldiklerini vurgulayarak, "Öğrenci kardeşlerimiz okulumuzdan mezun oldular ve bundan sonraki süreçte çalışma hayatına geçecekler. Ülkemizin çeşitli noktalarında görev alacaklar. Onlara bu çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. İlçemizin bir turizm elçisi olarak Beyşehir'i unutmayacaklarına da inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

     Okul birincisi öğrencinin yaptığı konuşma ve yaş kütüğüne plaketini çakmasının ardından törene katılan protokol, mezun öğrencilere belgelerini verdi.

Öğrenciler ise mezuniyet sevincini keplerini havaya fırlatarak yaşadı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Ali, Akkanat, İşletme, Fakültesi’nde, Mezuniyet, Coşkusu,
Yorumlar
Haber Yazılımı