Haber Detayı
07 Ekim 2017 - Cumartesi 09:22 Bu haber 4465 kez okundu
 
Başkan Özaltun'dan, Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceleme
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ilçe merkezinde sıcak asfalt çalışmalarının yürütüldüğü yol güzergahlarında incelemede bulundu.
Güncel Haberi
Başkan Özaltun'dan, Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceleme

BEYŞEHİR - Özaltun, kendisine eşlik eden Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer ile bazı mahalle muhtarları ile birlikte Esentepe ve Beytepe mahallelerinde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi, birim müdürlerinden faaliyetlerle ilgili bilgiler aldı.

       Sıcak asfalt serim çalışmaları devam eden Yeni Devlet Hastanesi’ne kent merkezinin bağlantısını sağlayacak olan Özdilek Caddesi üzerindeki faaliyetleri de yerinde gören ve burada çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Özaltun, Beyşehir’in hayata geçirilen  gerek devlet yatırımları, gerekse İlçe Belediyesi tarafından yürütülen projelerle son dönemde büyük bir değişim yaşadığını söyledi.

        Beyşehir Belediyesi’nin çalışmalarının yanısıra Konya Büyükşehir Belediyesi’nin de ilçe genelinde birçok alanda yeni yatırımlara imza attığını ve bu çalışmalara destek verip katkı sunduğunun altını çizen Özaltun, şunları kaydetti: “Sağlık Bakanlığımız tarafından şükürler olsun ki, ilçeler bazında en yüksek yatırım kalemine sahip olan Yeni Devlet Hastanesi çalışmalarımız tamamlandı. İnşallah iki veya üç ay içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Yeni hastanemizin devreye girecek olmasından dolayı bu bölgeye ilçemiz merkezinin bağlantısını sağlayacak kesimlerde KOSKİ Genel Müdürlüğümüz ve ilgili kurumlarımız  kanalizasyon, drenaj, telefon, elektrik ve içme suyunun bağlanması  gibi altyapı çalışmalarını tamamlarken, Beyşehir Belediyesi olarak da ekiplerimiz üst yapının hazırlanması noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Yeni hastanemize ulaşımı sağlayan Özdilek Caddesi’nde Fen İşleri ekiplerimiz sıcak asfalt kaplama çalışmalarını yürütüyor.İnşallah önümüzdeki günlerde bu çalışmalar son bulmuş olacak. İlçemiz merkezinde sadece burada değil, 10 farklı noktada Fen İşleri ekiplerimiz çalışma sergiliyor. Bunun yanında, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz de farklı noktalarda çeşitli çalışmalar yürütüyor.  Gerek Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, gerekse diğer ilgili birimlerimiz tarafından ilçe merkezinin yanısıra, 55 dış mahallenin büyük bölümünde yoğun bir çalışma tempomuz  bugünlerde dikkat çekiyor. Amacımız, daha nezih ve güzel, daha konforlu bir şehir oluşturarak vatandaşlarımız için tüm imkanlarımızı  seferber edebilmek. Bu doğrultuda, Beyşehir Belediyemizin çalışmalarına Konya Büyükşehir Belediyemiz de ekipleriyle birlikte destek veriyor, katkı sunuyor. Bazı alanlarda, Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek işbirliği halinde, ortaklaşa çalışmalar yürütüyoruz.

       Beyşehir merkezde yürüttüğümüz sıcak asfalt çalışmalarını yerinde görmek ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler amacıyla muhtarlarımızla birlikte bugün  bu noktada biraraya geldik. Muhtarlarımız sağolsunlar, çalışanlarımıza da motive anlamında baklava ikramı yaparak bir sürpriz yaptılar.  Gerçekten sahada yoğun bir mesai yürüten personelimizin  bu tür ziyaretlerle sohbet etmeye, görüş alışverişinde bulunarak motive edilmeye ihtiyaçları olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda da muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz.”

        Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer ise, Beyşehir Belediyesi’nin sahada ve tüm mahallelerde yürüttüğü çalışmaları takdir ve beğeniyle izlediklerini belirterek, “Belediye Başkanımız Murat Özaltun bey her zaman ‘ben’ değil, ‘biz’ diyor. Yürütülen çalışmalarda takım çalışmasının önemine ve gerek bizlerle, gerekse toplumun her kesimiyle istişare etmeye büyük özen gösteriyor. Biz de bu yaklaşımından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah onun birliğinde, beraberliğinde bu yolda yürümeye devam ediyoruz. Hamdolsun, hizmetlerimiz gayet güzel ve verimli bir şekilde devam ediyor. Biz Belediyemizin 3 yılı boşa geçirmediğine inanıyoruz. Geriye dönüp bakıldığında ilçemiz adına yapılan birçok hizmeti görebiliyoruz. Bunun yanısıra, geleceğe dair hizmet ve projelerin de hazırlandığını görüyoruz. Burada belediye başkanımızla, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı çalışanlarımızı motive etmek anlamında  biraraya geldik, ‘tatlı yiyelim, tatlı konuşalım’ diyerek personelimize yarım elma, gönül alma anlamında bir baklava ikramında bulunduk. Çalışanlarımıza kolaylıklar diliyoruz, başkanımızdan ise bu şekilde yoluna devam etmesini rica ve istirham ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun'dan,, Asfalt, Çalışmalarını, Yerinde, İnceleme,
Yorumlar
Haber Yazılımı