Haber Detayı
23 Mart 2018 - Cuma 10:01 Bu haber 7566 kez okundu
 
Başkan Özaltun’dan Hastalara Kur’an-ı Kerim ve Seccade Hediyesi
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Devlet Hastanesi’nde yatarak tedavi gören hastaları Regaib Kandili münasebetiyle ziyaret ederek, kandillerini tebrik etti.
Güncel Haberi
Başkan Özaltun’dan Hastalara Kur’an-ı Kerim ve Seccade Hediyesi

BEYŞEHİR - Hasta ve hasta yakınlarına “geçmiş olsun” dileklerini de ileten Özaltun, Kur’an-ı Kerim ve seccade hediye etti.

       Özaltun, kendisine eşlik eden Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Sıtkı Küçükbuzcu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve meclis üyeleri ile birlikte hastanenin servislerinde yatan hastaları odalarında ziyaret etti.

       Hastalara ve yakınlarına acil şifalar dileğinde bulunan Özaltun, içerisinde birer Kur’an-ı Kerim ve seccadenin yer aldığı hediye kutusunu verdi.

        Özaltun, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Bu mübarek gecede hasta yatağında dua bekleyen hemşerilerimizi hep birlikte ziyaret ettik. Kendilerine hediyelerin en güzeli olan yüce kitabımızı ve seccademizi hediye ettik. Kandillerini tebrik ederek, Rabbimizden acil şifalar diledik. Bizler için de dua etmelerini istedik. Bu münasebetle, ilçemizdeki, ilimizdeki, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerimizin kandilini tebrik ediyoruz. Tüm dünyada yaşayan mazlum kardeşlerimizin de Allah’ım yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

       Öte yandan, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Regaip Kandili dolayısıyla Eşrefoğlu Camisi’nde düzenlenen kandil programına katıldı. Özaltun, kılınan namaz sonrası çıkışta vatandaşlarla biraraya gelerek kandillerini tebrik etti. Beyşehir Belediyesi tarafından da kandil dolayısıyla cami önünde vatandaşlara ikram çeşmesi aracılığıyla sıcak süt ikramında bulunuldu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun’dan, Hastalara, Kur’an-ı, Kerim, ve, Seccade, Hediyesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı