Haber Detayı
19 Temmuz 2017 - Çarşamba 15:08 Bu haber 4393 kez okundu
 
Başkan Özaltun'dan,Kurs öğrencilerine Dondurma
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezinde yaz Kur’an Kursları’nda eğitim gören kursiyer öğrencilerle biraraya geldi.
Eğitim-Kültür Haberi
Başkan Özaltun'dan,Kurs öğrencilerine Dondurma

BEYŞEHİR - Okulların tatil olmasının ardından İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan yaz kuran kursları devam ederken, Belediye Başkanı Murat Özaltun, kursların açılış programında  öğrencilere verdiği sözü yerine getirdi.

         Hastane Camisi Kur’an Kursu’nu ziyaret eden Belediye Başkanı Murat Özaltun, öğrencilere dondurma ikramında bulundu.

         Kursların açılış programındaki verdiği sözünü hatırlatan  ve bunun için öğrencilerin tekrar aralarında olduğunu vurgulayan Özaltun, “Biz sizi çok seviyoruz. Eğitim gördüğünüz okullarınızda okumayı yazmayı öğrendiniz, matematik ve fen dersleri ile diğer branşlarda eğitimler aldınız. Şimdi ise okullar kapandıktan sonra burada açılan kurslarda Kur’an-ı Kerim’i okumayı öğreniyorsunuz, sureleri öğreniyorsunuz” diye konuştu.

       Konuşmasında, kurslarda Yasin suresini ezberleyen 3 kişiye de birer saat hediye edeceklerini belirten Özaltun, şunları kaydetti: “Burada abi kardeş olarak hocalarımızla birlikte Kur’an-ı Kerim okumayı öğreneceğiz, sureleri okumayı öğreneceğiz inşallah. Amacımız nedir, dinimizi en iyi şekilde öğrenebilmek.Bu anlamda hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Sizleri en iyi şekilde dinini, Peygamberini  bilen, Allah’tan korkan, ahlaklı  nesiller olarak yetiştirmek için gayret gösteriyorlar. Sizler yeter ki okumak, öğrenmek isteyin, bizler de sizlere elimizden geldiğince destek sağlayacağız. Ayrıca, buradaki herkes Kur’an-ı Kerim okumasını öğrendiği takdirde, onlar için çeşitli mekanların ziyaret edileceği Konya gezisi de düzenlemek istiyoruz.”

Özaltun, konuşmasının ardından öğrencilere kendi eliyle dondurma dağıttı. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun'dan,Kurs, öğrencilerine, Dondurma,
Yorumlar
Haber Yazılımı